The Resurgence is een verborgen parel die we moeten koesteren. In dit luxe eco-verblijf nabij Abel Tasman Natinal Park bent u één met de natuur.

In The Resurgence bent u te gast bij Peter Adams en Clare de Carteret-Bisson. Dit warme stel droomde jarenlang over het runnen van een unieke eco-lodge in de natuur. En wat zijn we blij dat ze deze droom hebben kunnen verwezenlijken, want deze lodge is echt wel heel bijzonder. De hoge mate aan luxe en de weelderige ligging in de natuur maken van deze lodge en plek die we moeten koesteren.

Vijfsterren in de bush

The Resurgence is de enige vijfsterren accommodatie in de omgeving van het Abel Tasman National Park. En dan ook nog eens goed verstopt in de natuur. De visie van de eigenaars was het creëren van een ecovriendelijke plek in een spectaculaire omgeving gecombineerd met een persoonlijke sfeer, veel privacy en een hoge standaard aan service en kwaliteit. Een flinke onderneming, die erg goed heeft uitgepakt. De lodge bestaat uit vier kamers in het hoofdgebouw van de lodge en zes vrijstaande bush suites in de natuur. U kunt wel raden dat onze voorkeur uitgaat naar de vrijstaande suites. Deze bieden de meest luxe, privacy en connectie met de natuur. 

Abel Tasman

Hoe kleinschalig de lodge ook is, aan faciliteiten is er geen gebrek. Er is een buitenzwembad, u kunt gebruik maken van fietsen en de gym en u kunt zelfs een massage boeken. Daarnaast adviseren Peter en Clare u graag over alle mogelijkheden in de omgeving. Dagtripjes naar Abel Tasman National Park zijn hier eigenlijk een must. U kunt er kajakken door het kristalheldere water in de baaien, wandelen en fietsen om maar wat te noemen. 

Aan tafel

Peter en Clare dragen zorg voor onvergetelijke avonden aan tafel. Het diner is hier niet zomaar een hapje eten, er wordt een hele beleving van gemaakt. Zo rond 19.00 uur schuiven Peter en Clare aan om samen met u van het diner te genieten. Standaard begint het diner met een glaasje wijn of twee met wat hapjes, waarna chef-kok Sam een heerlijk diner serveert. Hij en Clare zijn de bedenkers van het sublieme menu! 

Tripadvisor over The Resurgence