The Sanctuary staat voor ontspanning in een natuurlijke omgeving. De kleinschaligheid, het mooie uitzicht en centrale locatie maken dit toevluchtsoord een uitstekend verblijf in The Bay of Islands.

De Bay of Islands in het noordoosten van het Noordereiland is een waar paradijs. De met groene eilanden bezaaide baai ademt natuurlijke schoonheid en rust. Op een centrale locatie, verstopt in het regenwoud en leunend tegen de rotsen, ligt The Sanctuary. Een comfortabele lodge, zo gelegen dat u door de hoge ramen continu geniet van de mooiste uitzichten. De lodge is opgetrokken uit cederhout en ook de inrichting lijkt door het slimme kleurgebruik op te gaan in de natuurlijke omgeving. Het kunstzinnige Maori vlechtwerk dat de wanden versiert, geeft de lodge een extra lokaal cachet.

Bay of Islands

Vanuit de lodge heeft u natuurlijk heel mooi uitzicht over de Bay of Islands, maar dat is eigenlijk niet genoeg om de schoonheid van de baai op haar puurst te beleven. U kunt wandelingen maken, maar we reserveren ook graag een privéboot voor u waarmee u de baai kunt doorkruisen. Er is dan ook genoeg gelegenheid om te zwemmen en snorkelen, of te vissen. U kunt de warme middagen doorbrengen aan het zwembad van de lodge. Daarnaast is er een spa, waar u massages, yogasessies en schoonheidsbehandelingen kunt boeken. 

Slapen in de natuur

De lodge is heel kleinschalig; er zijn maar vier kamers voor maximaal acht gasten totaal! De kamers zijn ingericht met een comfortabel kingsize bed, een inloopkast, een badkamer en een balkon. Door de toepassing van aardetinten is de inrichting een perfecte match met de schitterende natuur waar u vanaf uw balkon uitzicht op heeft. De aanblik van al het groen om u heen en het felblauwe water van de baai werken rustgevend. 

Gezonde keuzes

Tijdens uw verblijf geniet u elke morgen van een heerlijk uitgebreid ontbijt, met vers gesneden fruit, sappen, eieren bereid op uw favoriete wijze en brood en banket. Ook voor de lunch of het diner bent u hier aan het juiste adres. De gerechten zijn niet alleen heel lekker, maar ook nog eens heel gezond! De lodge houdt zoveel mogelijk rekening met de natuur, ook in de keuken. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale biologische producten.

Tripadvisor over The Sanctuary