Laat u omringen door de ongerepte natuur en pure luxe te midden van de Nieuw-Zeelandse wildernis

Treetops Lodge biedt een fabelachtige luxe in het hart van de Nieuw-Zeelandse natuur. De lodge ligt op een eigen landgoed bij Rotorua. Dit gebied staat wereldwijd bekend om de geothermische activiteiten en het gebruik daarvan voor therapeutische doeleinden. De lodge beschikt over verschillende luxe villa's en suites en is omgeven door een prachtige natuur met bossen, valleien en veel water in de vorm van meren, beekjes en watervallen. Warme kleurtinten en natuurlijke materialen zorgen binnen voor een goede ambiance. Na een inspannende dag eerst even op adem komen in de spa om 's avonds te genieten van de uitstekende keuken. Dat is het recept voor deze lodge!

Voor de actieve reiziger

Treetops Lodge heeft meer dan 70 kilometer aan wandelpaden uitgezet langs de meren, watervallen en beekjes. Het water zit vol met bijtgrage forellen. Wie hier een hengel uitwerpt heeft snel beet. De omgeving is ook erg in trek bij mountainbikers en ruiters. De combinatie klinkt een tikkeltje vreemd: na het ontbijt eerst een therapeutische sessie in de thermale baden van Rotorua. Daarna terug naar de lodge voor een Maori kookworkshop! Treetops organiseert ook 4WD foto safari tours over het landgoed. Na een korte helikoptervlucht of een uurtje rijden, staat u op de driving range van de Kinloch Golfclub. Deze baan (een ontwerp van golflegende Jack Nicklaus) heeft een oogverblindend mooie setting tussen Lake Taupo en de Kinloch Hills.

Privacy gegarandeerd

De suites en villa’s van Treetops Lodge liggen verspreid over het landgoed. Vier suites liggen in de lodge en de acht villa's in het bos. De suites zijn geschikt voor families met kinderen en hebben een ruime woonkamer met een aparte eetkamer en keuken. De villa's liggen op een paar minuten lopen van de lodge. De villa's zijn ruim van opzet met een ruime slaapkamer, een aparte woonkamer met openhaard, een kleine kitchenette en een badkamer met spa bad. De Family Retreat en Pheasont Cottage zijn bestemd voor grotere gezelschappen. Mocht de afstand tussen de villa en de lodge te groot zijn voor u, dan staat er altijd een elektrische golfkar voor u klaar. 

Viergangendiner met bijpassende wijn

De chef kok verzorgt een dagelijks wisselend viergangen diner met een goed glas wijn van eigen bodem. Ook de groenten komen uit eigen tuin. Na de laatste gang komt traditiegetrouw het plateau met uitsluitend Nieuw-Zeelandse kaasjes op tafel. Het staat de gasten vrij om plaats te nemen in de gemeenschappelijke eetzaal of op een meer intieme plaats. Het toppunt is een tafel voor de openhaard in de bibliotheek. 

Tripadvisor over Treetops Lodge & Estate