Deze route voert u langs 80% van de wijnboerderijen in Nieuw-Zeeland!

Reist u naar Nieuw-Zeeland dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar natuur en avontuur. Zowel het Noordereiland als het Zuidereiland bieden de perfecte bestemming voor actieve vakantiegangers. Maar ook foodies komen hier uitstekend aan hun trekken. Één van de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland voor liefhebbers van wijn, is de Classic New Zealand Wine Trail. Niet alleen de bekendere wijnboerderijen worden bezocht, maar ook de kleinere en onbekendere wine-estates komen uitvoerig aan bod. Het allerleukste is dat u dit alles in uw eigen tempo doet!

 

 

U proeft uw weg door het landschap van Nieuw-Zeeland wanneer u van Hawkes Bay op het Noordereiland naar Marlborough op het Zuidereiland reist. Onderweg passeert u Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Pinot Noir, Sauvignon Blanc en alles hier tussenin want deze route verbindt de beste wijngebieden van het land!

De autoroute is ongeveer 380 kilometer lang, en u rijdt deze afstand verspreid over vijf dagen. Ondertussen overnacht u in prachtige, door Talisman geselecteerde accommodaties zoals The Farm at Cape Kidnappers of uw eigen villa van Millar Road in Hawke's Bay. Ervaar het Nieuw-Zeelandse landleven in de luxe Wharekauhau Estate of kies voor een verblijf in het centraal gelegen Museum Hotel in de culinaire hoofdstad Wellington.

En mocht u tussen het wijnproeven door, tóch nog graag wat actiever willen zijn? Dan kunt u prachtige wandelingen maken, of op de fiets stappen. Zelfs kajakken, raften of duiken behoren tot de actieve opties!

Verblijven in Hawke's Bay