Drie dagen met gids door Abel Tasman National Park

Dag 1 wandelen

Vandaag begint uw drie-daagse tour door het Abel Tasman National Park. U begint deze dag met een boottocht van circa anderhalf uur vanuit Kaiteriteri naar Totaranui, in het noorden van het Abel Tasman National Park. Hier gaat u van boord en maakt u een wandeling van zo’n 2,5 uur (circa 7 km) door het bos en langs de goudgele stranden van de Awaroa Inlet. 

U wordt aan het eind van deze wandeling warm onthaald in Meadowbank Homestead. Een gezellige maar eenvoudige accommodatie in het park. Deze accommodatie is eigendom van de Wilsons familie. U slaapt hier één nacht. 

De lunch, een afternoon tea en het diner zijn vandaag inbegrepen.

Dag 2 Kayakken

Na het ontbijt wandelt u met uw gids verder langs de goudgele stranden naar Onetahuti Beach. Deze wandeling duurt circa anderhalf uur over een afstand van vijf km. Bij Onatahuti stapt u aan boord van uw kajak. U kajakt vandaag naar Torent Bay, een tocht van zo’n tien kilometer waar u ongeveer vier uur over doet

Onderweg komt u onder andere langs Tonga Island (een marine reservaat met zeehonden).

De lunch wordt georganiseerd in de beschutte Bark Bay waar u tevens de gelegenheid hebt voor een duik in zee.

Na de lunch kajakt u verder en arriveert u rond 16.30 uur bij Torrent Bay Lodge waar u wordt ontvangen met een drankje en een warme douche.

Deze lodge behoort ook tot de Wilsons familie. U verblijft hier één nacht.

Het ontbijt, de lunch, afternoon tea en het diner zijn vandaag inbegrepen.

Dag 3 beschutte baaitjes

Vanmorgen vertrekt u rond 09.30 uur vanuit Torrent Bay voor een kayaktocht langs de baaien en stranden van Dumont D’urville (vernoemd naar de Franse ontdekkingsreiziger in 1827). 

U bezoekt Te Pukatea Bay en Adele Island (beschermd vogeleiland). De lunch wordt georganiseerd in een van de beschutte baaien. Vervolgens kajakt u verder naar Kaiteriteri waar de chauffeur op u staat te wachten om u terug te brengen naar Motuekea (rond 16.30 uur).

Bij aankomst in Motueka rijdt u terug naar uw accommodatie.

Het ontbijt, morning en afternoon tea en de lunch zijn vandaag inbegrepen.