Tijdens een privé cruise geniet u in alle rust en stilte van de schoonheid van de baai

In het noorden van het Noordereiland vindt u een grillige baai met prachtige eilandjes. Gouden zandstranden, schitterende baaien en groene jungle omgeven door warm diepblauw water…

De Bay of Islands is een populaire en bijzondere trekpleister van Nieuw-Zeeland. 144 eilandjes zorgen voor een schitterend zicht, als stipjes liggen ze verspreid in de zestien kilometer lange baai. Het lijkt alsof de tijd hier heeft stilgestaan, en dat zorgt ervoor dat u hier nog veel van de Maori cultuur kan ervaren. Het was ook de eerste plek waar de Europeanen zich vestigden. En wij snappen wel waarom; de lucht is nergens blauwer en de eeuwenoude bossen in het binnenland bieden volop beschutting. Het klimaat hier is zeer aangenaam en het warme water biedt een thuis aan dolfijnen, zeehonden, pinguïns en walvissen. In de inhammen van de baai vindt u kleine verborgen stadjes, veel van deze zijn ooit door de Europeanen opgericht. En dus vindt u er koloniale pakhuizen en huizen in vrolijke kleuren die de waterkant sieren.

Toch zal uw vermaak voornamelijk op het water gezocht worden, tijdens een privé cruise geniet u in alle rust en stilte van de schoonheid van de baai. Onderweg wordt het anker uitgegooid en kunt u gaan duiken, vissen, snorkelen of heerlijk ontspannen op het dek van de boot. Met een beetje geluk kunt u zwemmen met wilde dolfijnen!