Hier ervaart u echte Arabische luxe

Shangri-La Al Husn Resort & Spa biedt een heerlijk luxe verblijf in Muscat. De ligging is prachtig: met gebergte in de rug prijkend op een rots in een mooie baai met uitzicht op de Golf van Oman. Al Husn ligt naast Shangri-La’s Barr al Jissah Al Waha en Al Bandar. Tot 2017 behoorde ook Al Husn tot de Barr al Jissah Resorts, maar tegenwoordig is het een op zichzelf staand resort met als voordeel dat u nog steeds gebruik mag maken van de faciliteiten van de voormalige zusterresorts. Anderzijds mogen gasten van Al Waha en Al Bandar geen gebruik maken van de faciliteiten van Al Husn.
Zodra u de lobby van het resort binnenloopt wordt u verrast met een schitterend uitzicht op de infinity pool. U weet direct dat u hier helemaal goed zit! Van de afternoon tea en een heerlijk aperitief met verrukkelijke canapés, tot persoonlijke service tot op uw ligbed op het privéstrand; het vriendelijke personeel doet er alles aan om u het duizend-en-één-nacht gevoel te bezorgen.

Special

  • Boekt u een verblijf voor 25 februari 2019 én verblijft u in de periode 6 januari 2019 - 31 oktober 2019, dan ontvangt u 35% korting!
  • Neem contact op met één van onze specialisten voor de voorwaarden. Zij voorzien u graag geheel vrijblijvend van meer inspiratie en informatie.

Muscat

In Muscat, de trotse ‘witte stad’ met de sierlijke, lage en lichtgekleurde huizen en de imposante Grote Moskee, wordt het rijke culturele en archeologische erfgoed goed bewaard. Dwaal rond over de vriendelijke Muttrah souk met de pashmina’s, kruiden, wierook en juwelen. Of ga simpelweg genieten van de Arabische gastvrijheid met een vers glas fruitsap of een kopje sterke Arabische koffie (Khawa) op een schaduwrijk terras. U ziet de lokale mannen in hun traditionele witte gewaden een Shisha (waterpijp) roken in de sfeervolle cafés.

Keuzes maken!

Al Husn heeft zelf een tweetal goede resorts: het elegante Shahrazad met de Arabische keuken en het stijlvolle Sultanah, waarvan het design geïnspireerd is door het gelijknamige vermaarde cruiseschip. Hier wordt de Spaanse keuken geserveerd. Als gast van Al Husn mag u echter ook gebruik maken van de faciliteiten van de voormalige zusterresorts. Genieten van de meest verse visgerechten bij zonsondergang op het strand doet u in Bait Al Bahr en een huisgemaakte cocktail, om te toasten op een onvergetelijke dag, doet u in een van de sfeervolle lounges en bars. De keuze is werkelijk overweldigend, maar de behulpzame crew van uw hotel geeft goed advies en reserveert met veel plezier een tafeltje voor u.
Het 100 meter lange strand, gelegen in een privébaai, biedt volop gelegenheid voor een dag met zon, zee en strand en heeft uitzicht op het majestueuze bergachtige achterland van Muscat. Een paar uur aan een de rand van het zwembad kan natuurlijk ook. Waar u ook bent, het attente personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Bent u liever wat actiever, dan kunt u hier ook tennissen, snorkelen of een mooie cruise maken. Na een actieve dag geniet u van een heerlijke verwenbehandeling in de Hareer Spa by L’occitane.

Arabische dromen

De 180 ruime Deluxe Rooms van Al Husn hebben een moderne inrichting met rustige aardetinten en exclusieve Omani kunstobjecten. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht over het zwembad of over de fraaie tuinen met majestueuze palmbomen. Kinderen zult u hier niet aantreffen; de minimale toegestane leeftijd van de gasten van Al Husn is 16 jaar.
Goed om te weten; u profiteert van diverse aantrekkelijke extra's tijdens uw verblijf in Al Husn. Internet, wasservice, minibar (m.u.v. sterke drank), dagelijkse fruitmand en high-tea zijn in uw verblijf inbegrepen. Daarnaast heeft u een nespresso machine in uw kamer en kunt u ervoor kiezen om uw ontbijt in de privacy van uw eigen kamer te nuttigen.

Tripadvisor over Shangri-La Al Husn Resort & Spa

Vergelijkbare accommodaties in Oman