Wow, wat een mooi plekje

The View is gezegend met een geweldige ligging in de bergen en ligt precies tussen twee bijzondere bezienswaardigheden in: het culturele Nizwa en het grillige gebergte van Jabal Shams. Het hotel kreeg deze naam natuurlijk niet voor niets. Deze bijzondere lodge ligt op 1.400 meter hoogte en bestaat uit 30 huisjes die tegen de rotswand zijn aangebouwd en fantastisch uitzicht bieden over het bergachtige landschap. De lodge ligt in de plaats Al Hamra, op ongeveer drie kwartier rijden van Nizwa. 

Grand Canyon

Er zijn vanuit The View tal van bijzondere activiteiten te ondernemen. Graag adviseren we u een bezoek te brengen aan Nizwa, de oude hoofdstad van Oman. Op vrijdagen is hier een geitenmarkt, een levendige bedoening waarbij u de locals goed kunt leren kennen. U kunt ook een bezoek brengen al het Jabal Shams gebergte, dat door haar indrukwekkende landschap ook wel de Grand Canyon wordt genoemd. Blijft u liever wat dichter bij de lodge dan kunt u vanuit hier een aantal mooie wandelingen maken, pootjebaden in Wadi Gul en Wadi Nakher of het eeuwenoude dorpje Al Hamra bezoeken. 

Uw eigen huisje

De lodge bestaat uit 30 huisjes, die hier ook wel -pods- worden genoemd. De kamers in deze pods hebben een moderne, strakke inrichting met lichte kleuren. U heeft een ruime badkamer met ligbad en een balkon met een comfortabel zitje. Voor het mooiste uitzicht, de meeste privacy en butlerservice adviseren we u een premier 'pod'. 

Eenvoudige luxe

Na een actieve dag staat u in de lodge elke dag weer een heerlijk diner te wachten. Afhankelijk van de bezetting wordt u een buffet of een menu aangeboden, altijd met veel zorg bereid. De lodge beschikt niet over een vergunning voor het schenken van alcohol, en serveert daarom enkel water, koffie, thee en frisdranken. Tip van Talisman: In de wintermaanden kan het op deze hoogte behoorlijk fris zijn, denkt u eraan om dan warme kleding mee te nemen. 

Tripadvisor over The View

Vergelijkbare accommodaties in Oman