Uitstekende service op een niet te overtreffen locatie

Vlakbij de pre-Inca piramides van Huaca Pucclana, de belangrijkste archeologische opgraving van Lima, en op loopafstand van het wereldberoemde restaurant Astrid y Gaston, bevindt zich Atemporal - Hotelito en Lima, een nieuw boutique hotel dat in augustus 2016 geopend werd. Atemporal telt 9 kamers verspreid over 2 verdiepingen en is de ideale verblijfplaats voor reizigers die op zoek zijn naar kleinschaligheid, persoonlijke service en een paar ontspannen dagen in Lima. Tijdens uw verblijf merkt u aan alles dat bij Atemporal exclusiviteit voor haar gasten hoog in het vaandel staat.

Herenhuis

Hoewel het hotel fris en modern oogt, is het gevestigd in een gerenoveerd herenhuis uit de jaren '40. Het hotel is ontwerpen door hetzelfde designersteam achter Hotel B in de nabijgelegen wijk Barranco en Titilaka, de boutique lodge aan de oevers van het Titicacameer. Door de exclusieve faciliteiten en ongedwongen sfeer kunt u hier ultiem ontspannen tijdens uw rondreis in Peru.

Service

Een culturele excursie in het historisch centrum van Lima of een kookles volgen van een topchef? Atemporal regelt het allemaal voor u. Voor korte tripjes kunt u gebruik maken van de huisauto met chauffeur. Wanneer u er na alle inspanningen aan toe bent om weer op te laden, boekt u een massage of bezoekt u de bar met hoogwaardige selectie aan wijnen en andere dranken. Het motto van Atemporal: wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u.

Hedendaags en klassiek

Elke kamer is modern ingericht, met een eclectische mix van hedendaagse en klassieke kunstvoorwerpen uit heel Peru. Vanuit uw comfortabele bed kunt u room service bestellen op elk gewenst tijdstip. Atemporal is de perfecte plek om uit te rusten na een drukke dag gevuld met het bezoeken van Lima's bezienswaardigheden, toprestaurants en markten.

Tripadvisor over Atemporal

Vergelijkbare accommodaties in Peru