U verblijft hier in stijl aan de voet van het mystieke wereldwonder Machu Picchu

Aan de rand van het stadje Aguas Calientes, op 2000m hoogte en op een steenworp afstand van het wereldwonder Machu Picchu. Daar ligt meer dan tweeduizend meter verheven boven de zeespiegel het Inkaterra Machu Picchu hotel. Een accommodatie waar gasten in een historisch omgeving optimaal genieten van moderne service, luxe en gastvrijheid. De 85 witte casita's en villa's hebben de bouw van een oorspronkelijk Andesdorp. Het hotel ligt in een tuin waar meer dan 350 soorten orchideeën groeien. Een romantisch wandelpad leidt u door deze betoverende bloemenpracht. Maar waar het echt om gaat als u hier verblijft, is een bezoek aan Machu Picchu. Het wereldwonder van Zuid-Amerika! 

Weelderig groen

Omgeven door het mystieke subtropische regenwoud en weelderig groene bergtoppen, staat hier een van de meest indrukwekkende bouwwerken uit de geschiedenis van de mensheid. Bij het hotel zijn verschillende uitdagende en minder uitdagende trails uitgezet voor wandelaars. In de UNU Spa genieten de gasten van de sauna of een weldadige massage.

Fraai design

De verblijven variëren in oppervlakte en indeling. Uw ruime kamer sluit aan op de fraaie badkamer. Binnen heeft u een open haard en buiten een ruim terras of privétuin met een betoverend uitzicht. Slaap zacht onder de alpaca dekens! In de ultraluxe villa van 325 m2, krijgt een voorkeursbehandeling met extreme luxe en comfort en een 24/7 privébutler.

Creatieve fusion

Het Michuna Wasi restaurant is gespecialiseerd in creatieve fusion gerechten. Aan tafel krijgt de maaltijd de bijzondere verrijking van een spectaculair uitzicht over de Urubambarivier en de Andes. Het Inkaterra café is de uitgelezen plek voor het nuttigen van een lichte lunch. Hier vindt ook elke dag de afternoon tea voor alle gasten plaats. 

Tripadvisor over Inkaterra Machu Picchu Pueblo

Vergelijkbare accommodaties in Peru