Dit is de ultieme hideaway. In dit karakteristieke boutique hotel voelt u zich meteen thuis.

In de tijd dat de Inca's de heerschappij hadden over grote delen van Peru was een 'tambo' een plaats om uit te rusten; een herberg. Het ruim opgezette Tambo del Inka Resort & Spa ligt aan de groene oevers van de Vilnacotarivier. De rustieke architectuur (met veel gebruik van natuursteen en hout) wordt gecompleteerd door een stijlvol interieur. Daarin spreekt vooral de toevoeging van Inca accenten als geometrische patronen in handgeweven textiel tot de verbeelding. Het vriendelijke personeel doet er werkelijk alles aan om u een ontspannen en aangenaam verblijf te bezorgen hier in de betoverende Heilige Vallei van de Urubamba. 

Inca accenten

De 128 stijlvolle kamers en suites hebben door de rijkelijke toevoeging van Inca accenten een serene sfeer. De kamers hebben een comfortabele inrichting en zijn bovendien uitgerust met alle moderne voorzieningen, waaronder een docking station. Vanaf het privébalkon of terras bestaat een prachtig uitzicht over de magnifieke omgeving. Het management hecht veel waarde aan privacy voor de gasten. 

Peruaanse fusion

Alle geheimen van de Peruaanse fusion keuken ontdekt u in restaurant Hawa. Hier is het puur genieten geblazen in een prachtig interieur met traditionele kleurrijke motieven uit de Andes. Bar & terras Kiri serveert lichte snacks en cocktails. Hier gebruikt u ook elke dag het ontbijt. In de lounge staat een biljart en bij de entree een spellenkamer. 

Tripadvisor over Luxury Collection Tambo del Inka