Dit stijlvolle vijfsterren hotel is de perfecte uitvalsbasis om de veelzijdige stad Lima te verkennen

Het Miraflores Park Hotel ligt in de gelijknamige residentiële wijk in Lima. Het is elke ster meer dan waard. Om de persoonlijke service, de indrukwekkende Zest Spa en het zwembad op de bovenste verdieping. Maar nog meer om de Bath Butlers service in het marmeren bad in de elegante Junior Suite. Plus daar nog bovenop het glaasje cognac in de Britse ambiance van de Dr. Jekyll & Mr. Hyde bar. Het hotel ligt in een prachtig park aan de Stille Oceaan. Magistraal!

City of Ocean View

De 82 elegante kamers en suites hebben een moderne inrichting op basis van rustige aardetinten. De verschillende kamertypen varieren in grootte en faciliteiten. Elke kamer heeft een mooi uitzicht over de tuinen, de stad of de oceaan.

The Observatory

The Observatory Restaurant op de elfde verdieping staat op eenzame hoogte. Letterlijk en figuurlijk. Hier kunt u ook het ontbijt gebruiken. Dan ziet u in het volle daglicht weer een totaal andere wereld dan die van gisteren na zonsondergang op dezelfde plek! Stad en oceaan laten steeds een ander gezicht zien. Restaurant Mesa 18 in de tuin serveert creatieve Japanse gerechten. De crux zit 'm hier in de bereiding met louter Peruaanse ingrediënten. In de sfeervolle Dr. Jekyll & Mr. Hyde bar staat de cognac geduldig op u te wachten. Of nee, neem toch maar een pisco sour.

Tripadvisor over Miraflores Park Plaza

Vergelijkbare accommodaties in Peru