In een woord magisch. Alle denkbare luxe, comfort en service op een van de mooiste plekken ter wereld.

Sanctuary Lodge Machu Picchu is het enige hotel dat binnen het reservaat van de Incaruïnes van Machu Picchu ligt. In dit uitzonderlijk boeiende decor ligt het hotel in een weelderige tuin met schitterende orchideëen, exotische vlinders en kleurrijke vogels. In de architectuur domineren natuurlijke materialen als hout en natuursteen. Door het gebruik van grondstoffen uit de directe omtrek, gaat het hotel harmonieus op in de omgeving. Wie hier verblijft is een geluksvogel. Stelt u zich eens voor, getuige zijn van de zonsondergang in Machu Picchu. De grote stroom toeristen is dan al lang uit beeld verdwenen.

Aan de voet van Machu Picchu

Een onvergetelijk bezoek aan het archeologische Inca complex Machu Picchu krijgt nog meer diepgang met een massage of een aromatherapie behandeling in de spa van Sanctuary Lodge. Na een behandeling die gebaseerd is op oude Incatechnieken stapt u als herboren weer naar buiten.

Rustpunt

Vanuit de 31 kamers en suites heeft u een magnifiek uitzicht op de Urubambarivier of de omliggende groene bergen. Alle kamers hebben een klassieke inrichting met gebruik van rustieke aardetinten. Na een avontuurlijke dag is Sanctuary Lodge een heerlijk rustpunt op een unieke plek.

Pisco Sour

Het moderne en sfeervolle Tampu restaurant heeft Peruaanse en internationale gerechten voor lunch of diner op de kaart staan. De kwaliteit van de keuken staat bijzonder hoog aangeschreven. Een leuke bijkomstigheid zijn de enorme openslaande deuren. Zodra het weer het toelaat dineert u in de natuur! In het restaurant of in de prachtige tuin krijgt u tijdens de afternoon tea zoete lekkernijen gepresenteerd. En in de Tampu bar kunt u natuurlijk om een kopje muña thee vragen of natuurlijk een pisco sour.

Tripadvisor over Sanctuary Lodge

Vergelijkbare accommodaties in Peru