Zo heeft u nog nooit mogen dromen…

Gelegen in de Heilige Vallei bieden de exclusieve Skylodge Adventure Suites u de kans om te slapen in een compleet transparant, hangende slaapkamer. Zo heeft u nog nooit mogen dromen! Vanuit uw bed heeft u een 360 graden zicht op de imposante en magische vallei. Om in de Skylodge te kunnen overnachten klimt u 400 meter middels een via ferrata of maakt u gebruik van de ziplines en het bergpad.

Klimavontuur

Om 13:00 wordt u door uw gids opgehaald bij uw hotel en naar Pachar gebracht. Hier begint uw avontuur, maar niet voordat uw gids u volledig heeft geïnstrueerd wat betreft de veiligheid en u heeft uitgerust met alle benodigde klimmaterialen. En dan... kan uw klim beginnen! U heeft de keuze om met de via ferrata naar boven te klimmen, gebruik makend van stalen ladders en handgrepen. Of door middel van een hike over het bergpad, met tussendoor vluchtjes om van platform naar platform te komen.

Bienvenido in het 'nest van de Condor'

Rond 17:00 komt u bij de Skylodge aan, en wordt u verwelkomd met een sterke koffie of een echte mate. Natuurlijk is het nodig om ook hier de veiligheidsvoorschriften te horen zodat u met een gerust hart aan het diner kan beginnen.

Heeft u ooit in het nest van een Condor willen slapen? Want dat is precies hoe u de skylodge adventure suite gaat ervaren! Uw capsule hangt namelijk aan de bergtop, met een prachtig uitzicht! Een vroege nacht dus, want vanuit uw bed is het uitzicht werkelijk adembenemend!

Via ferrata of zipline?

Wanneer u wakker wordt gemaakt is afhankelijk van het gekozen dagprogramma. Rond 08:00 in de morgen wordt u een hete koffie of mate thee gebracht in uw suite en daarna wordt het ontbijt in uw capsule geserveerd. U heeft ook de beschikking over een diner-platform waar u ook van het ontbijt kunt genieten; de keuze is aan u! Rond 10:00 is het tijd voor de afdaling met de via ferrata of de ziplines, afhankelijk van uw keuze.

 

Tripadvisor over Skylodge Adventure Suites