Maak kennis met de pure natuur en het rijke dierenleven van de Amazone

Inkaterra Reserva Amazonica ligt in een prachtig natuurreservaat midden in de Peruaanse Amazone. Deze comfortabele junglelodge leunt tegen de oevers van de Madres de Dios rivier en wordt omgeven door pure natuur en een rijk dierenleven. U verblijft in een van de junglehutten. Deze hebben een open constructie waardoor u de Amazone ook vanuit uw hut optimaal beleeft. De hutten zijn eenvoudig, maar comfortabel ingericht. Op uw veranda vindt u een paar hangmatten waarin u heerlijk kunt luieren. De lodge is verder voorzien van een restaurant en bar, een speciale jungle spa, een winkeltje en een lounge. De lodge heeft geen beschikking tot het internet, er is geen wifi aanwezig. ( dit is wellicht fijn om uw familie en vrienden op voorhand te laten weten ). 

Voor uw verblijf wordt door het team van Inkaterra een passend programma geschetst. Er zijn tal van activiteiten mogelijk, van wandelingen door de jungle tot nachtelijke boottochten, een bezoek aan een van de nabijgelegen meren of de wetlands. De lodge biedt ruim tien excursiemogelijkheden aan, variërend van 2, 3 of 7 uur durend op verschillende niveaus. In overleg met de gids wordt uw excursiepakket voor de komende dagen samengesteld.

Het natuurreservaat is beroemd vanwege de rijke flora en fauna, hier leven onder meer de reuzenotters. Maar ook kunt u hier papegaaien in rood, blauw, geel en groen zien, toekans, parkieten en vele andere bijzondere vogelsoorten bewonderen. U zult tarantula's ontwijken, apen ontdekken hoog in de bomen en kikkers spotten in de prachtigste kleuren. Wat dacht u van een canopy walk waarbij u vanaf de boomtoppen een schitterend zicht heeft over dit overweldigende natuurgebied. 's Avonds gaat u een tocht per boot over de rivier maken om op zoek te gaan naar schildpadden en kaaimannen.