One island, one resort. This is the private barefoot luxury island.

Denis Island is een piepklein tropisch pareltje in de Indische Oceaan op een half uur vliegen van Mahé. Sinds jaar en dag is dit een toevluchtsoord voor mensen die even willen ontsnappen aan de hectiek van het bestaan. Al in de 9e eeuw zochten Arabische zeevaarders hier een veilige haven. Vandaag de dag is het een paradijs voor gasten die op zoek zijn naar rust, natuur en een sprankelende onderwaterwereld.

Onderwaterparadijs

Denis Island Lodge combineert eenvoud, comfort, plezier en ontspanning. Niet alleen geschikt om te ontspannen, maar ook actief te zijn. Bij de mooiste duikspots van de Seychellen en tijdens het sensationele diepzeevissen. Een grote tonijn of marlijn aan de haak slaan! De helderblauwe zee rondom Denis Island is een paradijs voor diepzeevissers, duikers en snorkelaars. Bij het koraalrif ziet u een prachtig kleurenpalet. U ziet de vissen voorbijtrekken. Kleintjes, maar ook onschuldige rifhaaien en reusachtige zeeschildpadden. Vanaf de top van de vuurtoren heeft u waanzinnig uitzicht over de oceaan.

Tropische bungalows

Op Denis Island liggen 25 bungalows verspreid tussen de palmbomen en het strand. Elke bungalow heeft een veranda en een kleurrijke tropische tuin voor een optimale privacy. Met een oppervlak van 90 m2 en een badkamer met douche en ligbad, ervaart u de ruimte van buiten ook binnen. Voor elk verblijf geldt een comfortabele uitrusting en een stijlvolle inrichting. Gezinnen met kinderen brengen de nacht door in de dubbele family bungalow. Vraag zeker naar de types met een eigen plunge pool!

Open keuken

Het resort heeft een restaurant met een grote open keuken. U bent hier elke avond live getuige van het optreden van de chef. Die maakt er echt een feest van, zeker wanneer u om een voorstel vraagt voor een van de wijnen uit de kelder! Het restaurant werkt met verse ingrediënten en de kaart is uitgebreid. Natuurlijk staat het u vrij om in het restaurant te dineren of buiten op het strand en onder de sterren. Op blote voeten!

Tripadvisor over Denis Island