Ian Fleming zag het goed, dit is de setting waar James Bond zijn avonturen hoort te beleven

Hilton Northolme Resort & Spa is de plek waar Ian Fleming, de geestelijke vader van James Bond, twee delen uit de beroemde boekenreeks van begin tot eind schreef. Dit moet dus wel een inspirerende plek zijn! Het resort ligt aan het schitterende strand van Beau Vallon Bay op het hoofdeiland Mahé. Hier geniet u in stijl van het luxe leven zoals dat alleen mogelijk is op de Seychellen. Laat u hier in drievoud verrassen door het waanzinnige uitzicht vanuit uw smaakvolle villa, de uitstekende keuken en de grandioze Duniye Spa.

Eforea Spa

Wat u zeker een keer moet doen tijdens uw verblijf op Mahé is hoofdstad Victoria bezoeken. Een unicum: met 5000 inwoners is dit de kleinste hoofdstad ter wereld! Nummer 2 op de to do lijst is een middag onderdompelen in de Eforea Spa. De spa heeft een spectaculaire ligging bovenop gigantische granietrotsen en biedt een aantrekkelijk spamenu met massages, lichaamsbehandelingen en facials.

Villa with a view

De villa's zijn ruim, kleurrijk maar toch rustiek. U kunt kiezen uit een Hillside Villa, gebouwd tegen de heuvel of een Oceanfront Villa gelegen in het dichte groen. Wilt u uw eigen zwembad, kies dan voor de Grand Oceanview Pool Villa met 'infinity edge' zwembad of, als u bijvoorbeeld met vier personen reist, de Pool Villa met twee slaapkamers. Alle voorzieningen die bij een topresort horen zijn aanwezig. Het prachtige uitzicht over de Indische Oceaan en de eilanden North en Silhouette is hier standaard inbegrepen!

Dineren onder de sterren

Northolme biedt de keuze uit drie restaurants. Het stijlvolle Hilltop Restaurant serveert het ontbijt en het thematische avondmaal in buffetvorm. U ziet de chefs live aan de cooking stations aan het werk. Al fresco restaurant Les Cocotiers verrast u met de fusion van creoolse en internationale gerechten. In de Oceanview Bar & Restaurant staan lichte lunches, snacks en frisse tropische cocktails bereid met vers tropisch fruitsap op de kaart. Zoals het een echt luxe resort betaamt bestaat er hier ook de mogelijkheid om een privédiner aan te vragen in een setting naar keuze. Bijvoorbeeld op het strand, met de voeten in het zand, vlakbij de branding en brandende fakkels.

Tripadvisor over Hilton Seychelles Northolme Resort & Spa

Vergelijkbare accommodaties op de Seychellen