Zelfs het kleinste detail krijgt hier de volle aandacht

Maia Luxury Resort & Spa ligt aan het betoverend mooie Anse Louis en behoort zonder twijfel tot de beste resorts op Mahé. De service is subliem en zelfs het kleinste detail krijgt hier alle aandacht. De weelderige begroeiing versterkt het gevoel van ultieme privacy. 

Service van topniveau

Het Maia Luxury Resort & Spa voldoet aan de eisen van de meest verwende reiziger. Het serviceniveau is hier enorm hoog. De privébutler zorgt dat u elk moment van de dag kunt genieten van uw vakantie. De butler regelt graag een luxe privédiner aan het strand of in uw eigen villa. Een verblijf in het Maia Luxury Resort & Spa draait om pure ontspanning. Voor de ene gast betekent dit een dag actief op zee, voor de andere een yogasessie of een aangename massage in de spa. Rond het resort zijn tal van watersporten mogelijk. Vissen en kajakken is natuurlijk leuk, maar echt mooi wordt het pas onder de zeespiegel met een duikuitrusting of een snorkelset.

Privé villa's

Verspreid tussen het groen van de glooiende heuvels en het strand van Anse Louis liggen dertig villa's. Door de weelderige begroeiing beleeft u hier de ultieme privacy. De villa's zijn elegant ingericht en voorzien van alle denkbare luxe en comfort. Een privézwembad en vanaf de veranda het mooiste uitzicht over de oceaan. Nog beter: de non-stop service van een eigen butler.

Fine Dining

Maia Luxury Resort & Spa biedt onderdak aan het enige fine dining restaurant op Mahé. Elke avond krijgt u de keuze uit Creoolse, Aziatische en Franse gerechten. Maar niets smaakt beter dan de 'catch of the day!' Staat uw favoriete gerecht niet op de kaart? De chef luistert naar uw persoonlijke wensen en doet daarna alles om het menu speciaal voor u te bereiden. Bij de Sunset Pool Bar staat aan het einde van de middag een ijskoude cocktail of overheerlijke appetizers voor u klaar.

Tripadvisor over Maia Luxury Resort & Spa

Vergelijkbare accommodaties op de Seychellen