Zelfs het kleinste detail krijgt hier de volle aandacht

Maia Luxury Resort & Spa behoort tot de beste resorts op Mahé, in de Seychellen. Dat komt niet alleen door de ligging, aan Anse Louis beach, maar ook door de sublieme service en oog voor detail. Zelfs het kleinste detail krijgt hier de volle aandacht. Het zal u dan ook niets verbazen dat de wereldberoemde architect Bill Bensley het brein is achter dit laid-back-luxe resort. Verder draait hier volledig om ontspanning in alle facetten. Want u verblijft hier op een all-inclusive basis dus maak naar hartenlust gebruik van alle faciliteiten en geniet van voortreffelijke maaltijden. Het personeel neemt iedere ochtend deel aan een yoga-sessie (zij zen, u zen) en de butlers worden geselecteerd op basis van hun Emotionele Intelligentie…

Privacy

Doordat uw villa is gelegen in een weelderig groene jungle geniet u hier altijd van een flinke dosis privacy. U wordt enkel gestoord door uw privébutler die graag wilt weten waar u die avond wenst te dineren. Aan het strand, of in uw eigen villa? Vanuit uw zwembad heeft u een schitterend uitzicht over de oceaan en uw terras is verstopt in het groen maar biedt wel een spectaculair uitzicht. Wij hebben ons laten vertellen dat sommige gasten een week lang niet worden gezien; ze komen simpelweg hun prachtige hideaway niet uit. En dat begrijpen we!

Beyond All Inclusive

Wat wij zo prettig vinden aan exclusieve all-inclusive formules is dat u positief vertrekt. Geen rekening die nog voldaan moet worden, geen verrassingen op het einde. Enkel het gevoel van heimwee zodra u het resort verlaat. 

Het ‘Beyond All Inclusive’ concept houdt het volgende in:

Ongelimiteerd WiFi gebruikt zorgt ervoor dat u de communicatie met thuis open kunt houden terwijl de 24-uurs privé butlerservice ervoor zorgt dat u enkel oog hoeft te hebben voor elkaar. De hele dag door kunt u genieten van de heerlijkste gerechten en verfrissende drankjes. Dat betekent dineren wanneer u dat wilt, niet wanneer de keuken geopend is. U kunt genieten van een fenomenale maaltijd in het restaurant, maar ook in de privacy van uw eigen villa, aan het water, in de tuin, onder de sterren of onder een romantisch bladerdak…. Op het menu kunt u kiezen uit gerechten uit vijf verschillende keukens. En staat er iets niet bij? Dan kunt u ‘gewoon’ even aan de chef vragen of hij het toch voor u kan maken. 

Ook activiteiten zoals yoga, meditatie, ongelimiteerd scubaduiken en verschillende watersporten zijn inbegrepen. 

Fine Dining

Maia Luxury Resort & Spa biedt onderdak aan het enige fine-dining restaurant op Mahé. Elke avond krijgt u de keuze uit Creoolse, Aziatische en Franse gerechten maar niets smaakt beter dan de ‘catch of the day’! En staat uw favoriete gerecht niet op de kaart? De chef luistert maar wat graag naar uw persoonlijke wensen en gaat de uitdaging aan! Tip: de Sunset Pool Bar is de perfecte plek voor het aanschouwen van de zonsondergang. Een ijskoude cocktail of verfrissend koud biertje staat hier voor u klaar.

Tripadvisor over Maia Luxury Resort & Spa

Vergelijkbare accommodaties op de Seychellen