North Island biedt het toppunt van exclusiviteit in de Seychellen

Het toppunt van luxe in de Seychellen, dat vindt u op North Island. Een intiem resort op een klein privé-eiland ten noorden van Mahé. De naam van het eiland heeft overigens niks met de ligging te maken. Het is vernoemd naar de Engelse Marianne North, die het eiland in de 19e eeuw bezocht om het natuurschoon te schilderen. Enkele jaren geleden werd het eiland gekocht door een groep particulieren, met als doel hier een toevluchtsoord voor meer dan 70 bedreigde plant- en diersoorten te vestigen. Maar North Island is meer dan een reservaat! Het gelijknamige resort biedt een ongeëvenaard serviceniveau. Geniet hier van de rust, de fenomenale maaltijden en een enorm aanbod aan (watersport-) activiteiten.

Kleinschalig en exclusief

North Island telt slechts elf villas. Die liggen allemaal aan de oostkant van het eiland en hebben een open structuur. Het verkoelende briesje van zee waait daarom altijd heerlijk door de woonkamer, lounge en de slaapkamer. Deze luxe hideaways hebben een indrukwekkend oppervlak van 450 m2 en bieden veel privacy. Kenmerkend voor de architectuur is het overvloedige gebruik van fraai hardhout, steen, rieten daken en de prachtige decoraties van handwerklieden uit de Seychellen en Afrika. De badkamer met ligbad heeft ook een buitendouche. Vanaf de enorme deels overdekte veranda met zonnedek en plungepool, staat u in een paar voetstappen op het strand. Uw butler komt straks de cocktails brengen!

All Inclusive

North Island heeft een breed gevarieerd aanbod van activiteiten die allemaal zijn inbegrepen. Al stimuleert de omgeving uit alle macht om het rustig aan te doen, is het sportieve programma nauwelijks te negeren. Prachtige excursies naar indrukwekkende duikspots, diepzeevissen vanaf een boot of een lijntje uitwerpen vanaf het strand. Op de fiets of te voet het eiland verkennen. Even uitleven in de gym! Uiteraard biedt North Island ruim voldoende gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Relaxen aan de rand van het zwembad, even in alle rust afkoelen in uw eigen plungepool. De therapeuten van de spa zorgen dat uw lichaam de behandeling krijgt die nodig is voor een welkome revitalisatie!

U bepaalt het menu

De Island Piazza is het middelpunt van het eiland. Hier vindt u rond de sierlijke amandelboom diverse faciliteiten als de bibliotheek, de sfeervolle lounge, de bar en het restaurant. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en (bijna) alle consumpties inbegrepen. De chef werkt zonder kaart! Sterker nog, hij brengt u elke dag even een bezoek om uw persoonlijke wensen te bespreken. Aan de hand daarvan stelt hij het menu voor de avond op. En dan kunt u natuurlijk 'gewoon' aan tafel in het restaurant, maar dat kan ook in uw eigen villa of op een van de schitterende stranden. Het eiland is vergeven van de romantische plekjes!

Tripadvisor over North Island Lodge