Door zijn sublieme ligging in het hart van Marina Bay bent u vanuit het Mandarin Oriental in mum van tijd bij de beste restaurants, luxe winkelcentra en de theaters

Het iconische Mandarin Oriental ligt op een fantastische locatie in Marina Bay. De vorm van het gebouw is geent op de vorm van de waaier uit het logo van de prestigieuze Mandarin keten. De entree van dit vijfsterren hotel is meteen overweldigend. Veel kunst en nieuwe trends, schoon, ruim en hoog. Een gigantische atrium met glanzende vloeren en glazen liften die in het water lijken te landen. Echt oogstrelend mooi.

Modern Oosters

De stijl van het hotel is oosters met een moderne twist. De sfeervolle ambiance krijgt een extra impuls met alle denkbare luxe. Het Mandarin Oriental is met 468 kamers en 59 suites een echt stadshotel. De kamers hebben vriendelijke aardtinten en een sfeervolle inrichting, rijke stoffen en een luxe badkamer. De kamers geven een weidse blik over de stad, oceaan of haven. Voor wie behoefte heeft aan extra leefruimte zijn luxe suites beschikbaar.

Centrale ligging

Door de centrale ligging van het Mandarin Oriental zijn de meeste bezienswaardigheden van Singapore te voet bereikbaar. Zo wandelt u vanuit het hotel binnen een paar minuten naar een hypermodern winkelcentrum met een groot aanbod van luxe boetieks. Extra lichaamsbeweging is een feest in het uitgebreide fitnesscentrum en het gigantische buitenzwembad. Het hotel heeft voor de ultieme ontspanning een spa in huis die tot in de verre omtrek gerenommeerd is.

Van steak tot sushi

Ondanks de schaalgrootte van het hotel vindt u altijd een tafeltje in een van de restaurants. Mandarin Oriental is uitgerust met vijf uitstekende eetgelegenheden met ieder voor zich een eigen keuken. In Dolce Vita staan Italiaanse specialiteiten op de kaart, Cherry Garden serveert heerlijkheden uit de Chinese keuken. Carnivoren dineren in het Amerikaanse steakhouse en liefhebbers van sushi kiezen voor de Japanse bistro. Het vijfde restaurant is internationaal getint. In diverse bars en lounges kunt u in een ontspannen ambiance aansluiten voor een afternoon tea, een glas wijn of een cocktail.

Tripadvisor over Mandarin Oriental Singapore

Vergelijkbare accommodaties in Singapore