Natuurlijke luxe en privé jacuzzi

Op iets meer dan een uur rijden van Ljubljana vindt u Charming Slovenia. De term glamping wordt vaak misbruikt, maar hier is het predicaat volkomen verdiend. Het is hier klein maar fijn en buitengewoon goed georganiseerd met slechts tien tenten. De setting is ronduit sprookjesachtig en u bevindt zich in een buitengewoon mooi deel van Slovenië. 

De verleende service is exemplarisch

De ‘tenten’ zien er geweldig uit en zijn zeer fraai ingericht voor vier personen. Piece de resistance is de hot tub die bij elk canvas chalet hoort. Na een avontuurlijke dag in de omgeving is het hier heerlijk bijkomen. Alles wordt hier op hoog niveau uitgevoerd en de verleende service is exemplarisch. Zo worden er in het restaurant voortreffelijke maaltijden geserveerd die er ook nog eens piekfijn uitzien. Daarbij kiest u een mooie Sloveense wijn van de kaart en de avond kan niet meer stuk. In het resort kunt u ook terecht in de wellness, waar u heerlijk gemasseerd kunt worden of een andere behandeling kunt ondergaan.

Van alles te doen

Het is een eco-resort en die naam is welverdiend zonder dat het geitenwollensokkerig wordt. Er is een enorme kruidentuin (Herbal Glamping komt niet uit de lucht vallen) en veel van de in de keuken gebruikte ingrediënten worden op het resort verbouwd. Ook het zwembad is een volstrekt natuurlijke poel, omringd door waterplanten.

In de omgeving is er van alles te doen. U kunt hier heerlijk wandelen, vissen, canyoning, raften, paardrijden, zeilen of paddle boarden. Een heel mooie manier om de heuvelachtige streek te verkennen, is met een elektrische fiets. In de omgeving zijn ook een aantal leuke restaurants te vinden, waarbij het restaurant van hotel Planinka in Ljubno, op een handvol kilometers afstand, een voortreffelijke keus is om een keer ergens anders te eten. 

Tripadvisor over Herbal Glamping