De verborgen kust heeft u helemaal voor u alleen

Een van onze favoriete boutique hotels aan Sri Lankas zuidwestkust! Reizigers zijn lovend over de service en de prachtige locatie aan het strand. Op slechts 12 kilometer van het plaatsje Galle ligt dit fraaie kleinschalige resort pal aan zee.

Nabij het Fort

In de omgeving van Aditya vindt u genoeg activiteiten en rust. Breng een bezoek aan het imposante Galle Fort, be-zoek een schildpaddenopvangcentrum of ga op zee op zoek naar walvissen en dolfijnen. Kom bij van alle opgedane indrukken in de tropische tuin in uw comfortabele ligstoel of met een cocktail in uw hand aan de rand van het zwembad. Aditya beschikt over een fitnesscentrum en een yogaruimte. Geniet van een heerlijke massage of body scrub in Adityas spa of in de privacy van uw eigen suite.

Zonnegod

Uw verblijf in een van de zestien bijzondere suites is bijzonder en maakt dat u volop kunt genieten van de rustgevende omgeving. Zes tuinsuites zijn vernoemd naar de zonnegod Shanti uit de Hindoeïstische mythologie. De suites met zicht op de zee vallen onder de Sagara groep en het Penthouse van Aditya heeft de naam Surya. Alle suites hebben een eigen karakter en zijn ingericht met antieke voorwerpen en kunst uit grote delen van Zuid -Oost Azië. Vooral de decoratieve stijl uit Indonesië zult u veel terugzien. Alle suites hebben ook een heerlijke plung pool dat u veel privacy biedt. In deze kleurrijke inrichting voelt u zich meteen thuis. De groene tuin met tropische begroeiing geeft een doorkijkje naar het prachtige strand en maakt het idyllische plaatje compleet. Recent heeft Aditya twee luxe villa's aan dit fraaie aanbod toegevoegd.

Lokaal inkopen

Met een hoge standaard van luxe en comfort is het resort wel zo ontworpen dat het een minimale impact heeft op de omgeving. Het management vindt het belangrijk dat de invloed die er wel is een positieve bijdrage levert aan de omliggende gemeenschappen en dorpen. Lokaal inkopen van producten is daar een belangrijk onderdeel van. In de periode van december tot en met maart is de zee hier over het algemeen erg rustig en kan er heerlijk gezwommen worden. Toch kan het voorkomen dat de zee (een paar dagen) wat ruwer is waardoor zwemmen niet mogelijk is. Met name in de overige maanden van het jaar is de kans hierop wat groter.

Vakman in de keuken

In het restaurant, The Amal, is een vakman aan het werk en worden heerlijke maaltijden bereid met verse ingrediënten en vergezeld met een goed glas wijn. Gepassioneerd componeert de chef hier gerechten uit alle windstreken; van sushi en Aziatische noedels tot heerlijke verse vis en perfect gebakken steaks.

Tripadvisor over Aditya Hotel