Het perfecte welkom in Sri Lanka, koloniale rijkdom en sfeer zijn hier onovertroffen

Dit intieme landgoed gelegen op comfortabele afstand van het vliegveld van Colombo is de ideale start of finish van uw reis door Sri Lanka. Hier wordt de definitie van 'airport hotel' naar een hoger niveau getild. Al lijkt de stad dichtbij, voor uw gevoel verblijft u hier echt 'buiten' en zit u toch in een mum van tijd in het bruisende centrum van Colombo. Dit sfeervolle hotel hanteert hetzelfde concept als The Kandy House en The Last House, kleinschalige accommodaties met een uitbundige sfeer, fraaie inrichting uit vervlogen tijden en met een hele creatieve twist. 

Momenten van bezinning

Er is in de omgeving genoeg te zien en te doen, maar na een rondreis door Sri Lanka is het vooral heerlijk om hier te genieten van de uitgebreide spa faciliteiten en het zwembad. Of is dit uw startlocatie dan is het goed toeven en bijkomen van de vlucht. Geeft het land u direct energie en wilt u het iets actiever? De omgeving nodigt uit voor ontdekkingen, u kunt naar verschillende dorpjes en markten of tussen de boeddhisten bij de Uruwala tempel een moment van bezinning opzoeken. 

Gevoel voor couleur lokale

De twee suites bevinden zich in een van de paviljoenen die verspreid door de jungle-achtige tuinen liggen. Ze zijn van alle moderne gemakken voorzien en ingericht met een geweldig gevoel voor 'couleur locale'. Hand bewerkte deuren, robuuste meubelen en kleurrijke kunst met westerse en Aziatische invloeden sieren de muren. Een ultiem romantisch en luxe verblijf met karakter. 

Half board inclusief

Uw verblijf hier is inclusief ontbijt en diner, en u geniet van heerlijke gerechten uit Sri Lankaanse keuken. Het restaurant is ook geopend voor lunch, dat biedt een fijn perspectief voor een heerlijke luie namiddag aan het zwembad. De gerechten uit Sri Lanka zullen u verrassen. Milde smaken, kokoscurries en wist u dat men vaak ter decoratie een bananenblad als bord gebruikt?

Tripadvisor over Casa Heliconia