Modern beach hotel aan de goudgele strand van Negombo

Jetwing Beach ligt aan het goudgele strand van Negombo, niet heel ver van Colombo. Hierdoor is het een heerlijk hotel als u voor of na uw rondreis door Sri Lanka een paar dagen aan het strand wilt ontspannen. 

Oceanview

Het hotel, onderdeel van de bekende Jetwing hotelketen is ontworpen door Sri Lanka’s bekende architect, Geoffrey Bawa. Het ontwerp elegant en naar eigentijds comfort. Er zijn maar twee soorten accommodaties: 75 deluxe kamers en 3 suites. Deze laatste hebben naast en slaap- en badkamer als extra een leefgedeelte en een heerlijke jacuzzi op het terras of balkon. Of u nu voor een kamer of een suite gaat; u heeft altijd uitzicht op zee!   

Genoeg faciliteiten

Jetwing Beach is wat ruimer opgezet dan u van ons gewend bent. Desondanks ervaart u hier een plezierig verblijf, mede door de faciliteiten die het resort te bieden heeft: twee zwembaden, een tennisbaan, een uitgebreide gym en een sfeervolle spa. Op de website van het hotel kunt u alvast een weldadige behandeling uitzoeken! 

Van chique dineren tot een cocktail bij het strand

Black Coral is het fine dining restaurant van Jetwing Beach. Wilt u een avond op chique dan is dit zeker een goede keus. Voor de beste selectie aan wijn is Black Coral ook the place to be. In Sands Restaurant heerst een meer casual sfeer en serveert onder andere diverse ‘signature dishes’, bijvoorbeeld een pittige curry met varkensvlees of krab.

The Deck is een heerlijke plek om pal aan het strand te genieten van een kleine snack met een verfrissing. In de avond verplaatsen de meeste gasten zich naar de Terrace Bar.  

Voor een langer verblijf

Logeert u meerdere dagen in Jetwing Beach, dan is het absoluut de moeite waard om Negombo te ontdekken. Talisman heeft diverse tourtjes in haar portfolio, zoals diverse stadstours of een boottocht door de Dutch canals. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden!

Tripadvisor over Jetwing Beach