Dit is de ideale plek om even rustig te acclimatiseren.

Kumu Beach is een hedendaagse accommodatie met slechts tien kamers op ongeveer twee uur rijden van de luchthaven van Colombo. Het is gelegen aan een rustig openbaar strand, een prettige plek om even rustig bij te komen van uw lange vlucht voordat u aan uw rondreis door Sri Lanka begint.

Talisman specialist Karin: ‘Hier geniet u echt van een top service en fantastisch eten. Mijn favoriete kamer? De suite 105 is de allermooiste met een woonkamer met zeezicht en een buitendouche. Wat een heerlijk verblijf!’

Kamers & Suites

De lichte kleuren, verhoogde ligging en moderne uitstraling zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt in Kumu Beach. Er zijn hier slechts tien kamers, onderverdeeld in verschillende categorieën. De Ocean View Suites zijn fenomenaal; vanaf uw privé balkon of terras heeft u uitzicht op de oceaan en weelderig groene tuinen. Strijk neer met een verfrissend drankje en laat uw vakantie beginnen.

De kamers en suites van Kumu Beach zijn alle tien ruimtelijk en met lichte kleuren ingericht. Uiteraard zijn ze voorzien van alle moderne gemakken zoals wifi en airconditioning. Het is hier prima ‘thuiskomen’.

Prachtig zwembad

Het 23 meter lange zwembad zal u direct doen opvallen. Omgeven door weelderig groen en bijna naadloos overlopend in de oceaan (zo lijkt het) is dit het episch centrum van het hotel. Hier geniet u van een verfrissende duik en heerlijke versnaperingen gedurende de dag. De crew van Kumu Beach zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt brengt u zelfs het diner-menu wanneer u bij het zwembad ligt zodat u vast een blik kunt werpen op al het lekkers dat nog voor u in het verschiet ligt.

Heerlijk eten

Geniet hier van verse, moderne en creatieve gerechten. Het ontbijt bestaat uit heel veel vers fruit en huisgemaakte jams en granola. Liever een eitje? Uiteraard zorgt de chef hier met veel plezier voor! Het all-day dining menu heeft voornamelijk internationale gerechten en op het a la carte menu staan juist weer meer gerechten uit Sri Lanka zelf. Wat u ook besluit, wij garanderen u, alles is lekker en het legt de lat direct hoog voor de rest van uw maaltijden deze reis!

Karakteristiek en toch hedendaags

Het hotel is een echte samenkomst van al het goede dat Sri Lanka te bieden heeft. De ligging is natuurlijk al fenomenaal en daar heeft Annika Fernando, een bekende architect uit Sri Lanka, optimaal gebruik van gemaakt. Zij zorgde voor chique en elegante interieurs en prachtige kalmerende ruimtes die buiten naar binnen halen. De kleine kleur-elementen die zij in iedere ruimte toe heeft gevoegd zorgen voor precies de juiste hoeveelheid levendigheid. Het is niet moeilijk om u hier te ontspannen.