Een stukje erfgoed in het hart van Colombo.

Maniumpathy ligt in hartje Colombo. Het hotel is ondergebracht in een prachtig koloniaal pand. Het vormde eens de woning voor maar liefst vijf generaties van één familie, tot de huidige bewoners het pand omtoverden tot luxe boutique hotel. Daar zijn wij blij mee, want dit kleinschalige pareltje is een welkome toevoeging aan ons hotelaanbod in Colombo.

Karakter

Maniumpathy herbergt slechts acht suites, alle vernoemd naar een vrouwelijk lid van de oorspronkelijke bewoners. De suites hebben stuk voor stuk een uniek koloniaal karakter en bieden veel comfort.

Dineer in stijl

The Grand Ebony Room is de chique dinerkamer van het hotel. Aan de lange ebbenhouten tafel geniet u van voortreffelijke maaltijden, bereid door een team van chefs die al vele prijzen in de wacht hebben gesleept. Eet u liever wat meer in casual stijl, reserveer dan een tafeltje in The Nandi Terrace op de binnenplaats, direct naast het zwembad. Ook hier geniet u, in informele sfeer, van lokaal geïnspireerde gerechten. Probeer zeker de aardappel- of viscurry!

Colombo

Door de centrale ligging stapt u vanuit het hotel zo de levendigheid van Colombo in. Meestal verblijft u maar kort in Colombo, maar als u de tijd heeft is het leuk om de cultuur van de stad te ontdekken. Talisman biedt een aantal leuke culinaire en culturele tourtjes per tuktuk, een praktisch vervoersmiddel om door de stad te navigeren. U komt onder andere langs de boeddhistische en hindoeïstische tempels, waaronder de kleurrijke hindoetempel Sri Kaileswaram.

Tripadvisor over het Maniumpathy

Vergelijkbare accommodaties in Sri Lanka