De sfeer is relaxed en ingetogen. De beleving is ontzettend exclusief

Net geopend en al door Talisman getest: Nine Skies vlakbij het hippie-dorpje Ella. Volgens Talisman specialist Karin een absolute aanwinst in de Talisman portfolio. ‘Deze prachtig gerenoveerde theeplantage villa ligt middenin het heuvellandschap op een hoge heuvelrug omgeven door theeplantages. De service en de maaltijden hier zijn ongekend goed!

De prachtige gerenoveerde villa

Arriveert u per trein, dan is het slechts een paar minuutjes over statige paden omgeven door theeplantages voordat u door de deuren van de majestueuze plantage bungalow van Nine Skies stapt. Deze prachtige gerenoveerde villa, met vijf slaapkamers die zijn ingericht in een minimalistische Scandinavische stijl, biedt een typisch Talisman verblijf. U verblijft hier op all-inclusive basis, zelfs wanneer u tijdens de lunch een tocht aan het maken bent zorgt de attente crew voor een heerlijk lunchpakket. 

Nine Skies

De gigantische tuinen die om de plantage bungalow zijn gelegen bieden eindeloos vermaak; een croquet baan, heerlijk zwembad met groot zonnedek en eindeloze uitzichten op onder andere de theefabriek (die nog in werking is) en het beroemde Demodera treinstation. De naam ‘Nine Skies’ is een knipoog naar het viaduct met de negen bogen. Kijkt u daardoorheen dan ziet u ‘Nine Skies’. Wilt u hier per trein arriveren dan kan dit met de Yakada Yaka of de ‘Ijzeren Duivel’ – de stoomtrein die hier sinds 1800 de bergen trotseert en mensen van Colombo naar de stations in de heuvels van Kandy,  Nuwara Eliya en Ella vervoert. U kunt natuurlijk ook de treinrit overslaan en arriveren per transfer indien u dit wenst. Het kleurrijke Ella ligt op een steenworp afstand en de omgeving leent zich uitermate goed voor het maken van wandelingen.

Op uw wenken bediend

In de gezamenlijke ruimte is een knusse haard. En hoewel u het overdag niet zal verwachten gaat deze in de avond aan! Het koelt dan aardig af in de heuvels, en het knisperende haardvuur biedt een aangename warmte. De butlers zorgen ervoor dat u op uw wenken wordt bediend en uit de keuken worden de allerlekkerst gerechten getoverd. En toch, ondanks al deze luxe service, voelt u zich hier direct thuis. Dat kunnen wij u garanderen! 

Vergelijkbare accommodaties in Sri Lanka