Geen wifi, geen tv. Wel pure ontspanning, rust en wellness.

Toen Talisman specialiste Karin eindelijk een bezoek bracht aan deze bijzondere plek, was zij direct verkocht! Het resort ligt op ongeveer anderhalf uur rijden van Kandy, de culturele hoofdstad van Sri Lanka. Vanuit Kandy rijdt u via een schitterende bergweg naar het resort toe. Het laatste stukje van de route leidt u via kleine kronkelende straatjes naar de heuvel waarop dit toevluchtsoord gebouwd is.

Geen wifi?!

'Thuis heeft u alles, hier heeft u niets', in positieve zin, is het uitgangspunt van Santani. Dit betekent: geen televisie, airconditioning of wifi (op aanvraag wel mogelijk) op de kamer. Schrik niet, want u zult het niet missen. Alles draait hier om wellness en ontspanning en daar kunt u moderne afleiding absoluut niet bij gebruiken. Daarbij heeft u geen airconditioning nodig, want door de hoge ligging van het resort is het hier altijd lekker koel.

Persoonlijke service in het kwadraat

Naast wellness en ontspanning hecht Santani enorme waarde aan persoonlijke service. Dit gaat zelfs zo ver, dat er in het restaurant geen menukaart ligt. De chef komt hier persoonlijk naar u toe om te horen waar u van houdt, om u vervolgens te verrassen met een gerecht dat helemaal op uw wensen is afgestemd. 

Modern en minimalistisch

Santani is een blikvanger in de groene heuvels van Werapitiya. Het resort is strak van vormgeving. De cottages zijn in één woord: wow! De inrichting is modern en minimalistisch, zonder poespas of tierelantijntjes. De wand tussen de slaapkamer en de veranda bestaat geheel uit glas, zodat u onbelemmerd uitzicht heeft op de schitterende omgeving.  

 

Ultimate wellness

Wellness met een hoofdletter. Het bezoeken van de spa is hier geen optie, maar een must. Net als de rest van het resort is ook de spa minimalistisch vormgegeven. De behandelingen en therapieën die u hier kunt ondergaan behoren tot de beste die in Sri Lanka te vinden zijn. Santani biedt als eerste resort hydrotherapie faciliteiten. Daarnaast zijn er een stoomcabine, cederhouten sauna met uitzicht op de vallei, een thermaal zoutwaterzwembad en diverse open behandelkamers. U kunt een enkele behandeling boeken, maar ook een compleet arrangement. Wellnessprogramma's als ayurveda, detox en reiniging, yoga en nog vele andere behandelingen worden aangeboden om uw lichaam en geest geheel in balans te brengen. 

Tripadvisor over Santani

Vergelijkbare accommodaties in Sri Lanka