Het perfecte oord voor een heerlijke relaxvakantie in een kleinschalige ambiance

Reef Villa is een prachtige luxe villa gelegen in een exotische tuin direct aan het goudgele strand van Wadduwa. Het is een heerlijke kleinschalige plek om een paar dagen te relaxen. De villa is een waar pronkstuk. Het interieur bevat tal van elementen uit de koloniale periode, wat vooral terug te zien is in het meubilair en de architectuur. Zo slaapt u in een donker houten ‘raj’ bed, hangt in elke suite een antieke elektrische fan en zijn de vloeren betegeld met handgemaakte kleurrijke Indiase tegeltjes die al sinds de 12e eeuw worden vervaardigd. 

Ontspanning op nummer één

Een verblijf in Reef Villa staat in het teken van ontspanning en onbezorgdheid. Het is niet moeilijk om u daaraan te houden. Er is een heerlijk zwembad, het strand ligt voor de deur en er is een fijne spa waar elk spoortje spanning op kundige wijze weggemasseerd.  

Ook voor wie wat meer wil ondernemen, is Reef Villa een perfect verblijf. U kunt namelijk ook ontspanning zoeken in wandelen, fietsen door de rijstvelden of watersport bij het nabijgelegen plaatsje Bentota. De villa heeft ook een eigen motorboot waarmee u naar het uitgestrekte Bolgoda meer kunt varen, een zoetwatermeer omgeven door mangroves waar bijzondere flora en fauna leven. 

Koloniale elegantie

De villa bestaat uit zeven elegante suites, alle met een individuele inrichting. Het design is overheersend traditioneel, met chique donker houten meubilair, hand geverfde terracotta tegels, rijke stoffen en antiek. Als contrast heeft u de beschikking over een modern uitgeruste badkamer met regendouche en vrijstaand granieten bad, handgemaakt in Mamallapuram in India. 

Oog voor detail; ook in de keuken

Op culinair gebied zult u hier niets tekort komen. De toegewijde chefs voorzien u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat van heerlijke goed verzorgd maaltijden en hapjes. De kaart bestaat uit een mengeling van traditionele en westerse gerechten en uiteraard staat er vaak (vers gevangen) vis op het menu. 

Tripadvisor over Reef Villa