Een oase van rust! Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat u zich meteen thuis voelt. Een heerlijke plek om uw jetlag van u af te laten glijden.

The Wallawwa ligt op ongeveer 20 minuten rijden van de internationale luchthaven, waardoor dit hotel een ideale start of einde van uw reis vormt. Er is veel zorg en aandacht besteed aan het creëren van een hotel dat fijn is voor zowel de gasten als het personeel. Dat dit gelukt is, zult u merken aan de vriendelijke sfeer die hier heerst. Tegelijkertijd wordt hier service geboden van de hoogste kwaliteit. Een Typisch Talisman accommodatie!

Kom bij van uw jetlag

Een oase van rust! In deze rustgevende omgeving merkt u niets van het drukke stadsleven van Colombo. Overal vindt u aangename zitjes; bij het zwembad, in de tuin, in de lounge, de bibliotheek en de binnenplaats. Deze vormen fijne plekjes om je even terug te trekken met een leuk boek. Wanneer u de moeheid van het reizen van u af wilt schudden, dan is een bezoek aan de Z-Spa een echt aanrader. Hier kunt u terecht voor diverse behandelingen en massages.

Modern en antiek

In de 14 ruime kamers vindt u een mix van moderne en antieke inrichting. U heeft een aangenaam hemelbed, een heerlijk zitje, zowel binnen als buiten. De enorme badkamer heeft een heerlijke regendouche. Alle kamers komen uit op de binnenplaats, opgeluisterd door een prachtige vijver.

The Verandah

In restaurant The Verandah, uitkijkend over de tropische tuin, worden zeer smakelijke Asian Fusion maaltijden geserveerd, een mix van lokale, Aziatische en internationale gerechten. Heerlijke verse ingrediënten worden gebruikt en ook vegetariërs komen hier uitstekend aan hun trekken.

Tripadvisor over The Wallawwa