Zelfs voor de meest verwende reiziger is dit een paradijs!

Het koloniale landhuis van Thotalagala is gelegen in een glooiend groen landschap. Gebouwd in 1870 zal het u verbazen dat er veel oude elementen in het huis bewaard zijn gebleven. En ondanks dit alles is uw verblijf  van alle comfort voorzien en wordt u verwend met een adembenemend uitzicht over Sri Lanka’s heuvellandschap en theeplantages. 

Paradijs voor foodies

Het verblijf in Thotalagala is volledig verzorgd. Iedere ochtend geniet u hier van een heerlijk ontbijt, terwijl de zon vanachter de bergen omhoog komt. Ook een driegangenlunch en viergangendiner zijn bij uw verblijf inbegrepen. Geniet van de meest smaakvolle Sri Lankaanse curries en lokale ingrediënten. Diverse (non) alcoholische dranken zijn ook inbegrepen. 

Sir Thomas Lipton

In de middag kunt heerlijk ontspannen bij het zwembad of een wandeling maken door de theeplantages. Een  bezoek aan de theefabriek en het voormalig landhuis van Sir Thomas Lipton mag ook niet ontbreken tijdens uw verblijf hier!

Suite stay

Het landhuis beschikt over zeven prachtige suites, ieder uniek ingericht met antiek meubilair en hardhouten vloeren. Aangrenzend bevindt zich een ruime tuin, waarin regelmatig een picknick ontbijt of gezellige barbecue wordt georganiseerd, uiteraard ook inbegrepen bij uw verblijf.