Een oase van rust waar u zich één kan voelen met de omgeving

Azura Selous ligt op een afgelegen locatie in het waterrijke Selous Game Reserve. Een flexibel safariprogramma, waarbij u zelf kunt bepalen wanneer en hoe lang u op pad gaat, is één van de unieke kenmerken van Azura Selous.

Tented villa's

Azura beschikt over slechts 12 ruime tented villa's die van alle gemakken zijn voorzien. Elke villa is een oase van rust waar u zich één kunt voelen met de omgeving. De binnen- en buitenruimtes van de villa vloeien naadloos in elkaar over. De villa's liggen langs de oevers van de Ruaha rivier en beschikken allemaal over een eigen plungepool. Een butler zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. 

In het hart van de lodge liggen de algemene ruimtes, die op verhoogde platformen zijn gebouwd voor een optimaal uitzicht op de rivier en om een verkoelende bries op te kunnen vangen. Hier vindt u ook het grote houten terras en het zwembad. Er zijn genoeg rustige plekjes te vinden om even te ontspannen met een goed boek of gewoon achterover te leunen en naar de nijlpaarden in de Ruaha rivier te kijken. 's Avonds wordt het hele terras verlicht door talloze lantaarns en is het de perfecte plek om te genieten van een glas wijn.

Wining & dining

Het concept van Azura is dat elke maaltijd een speciale gelegenheid is en het doel is dan ook om nooit twee keer op dezelfde plaats te eten. Elke maaltijd is een unieke ervaring, van ontbijt in de bush tot dineren bij kaarslicht onder de Afrikaanse sterrenhemel. De a la carte diners en 3-gangen lunches zijn innovatief en er wordt aan kleine details gedacht om uw verblijf speciaal te maken.

Flexibel programma

Uniek aan uw verblijf in Azura Selous is dat er geen standaard programma gevolgd hoeft te worden. U bepaalt zelf wat u wilt doen en wanneer u dat wilt doen. Daarbij heeft u de keuze uit game drives, boottochten, wandelen of vissen.

African Spa

Ontspan en kom na de dagelijkse safari-avonturen tot rust met een fijne massage bij het zwembad of op het terras van uw villa. Voor de behandelingen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, organische ingrediënten zoals de zeer gewaardeerde Marula- of Baobab-oliën. 

Bij de 'signature-behandelingen' wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn uit de wildernis van Afrika, wat zorgt voor een ultieme African Spa ervaring.

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania