Chem Chem Lodge is een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een 'slow safari'; avontuur, ontspanning en luxe, gecombineerd met een zeer persoonlijke en goede service

De stijlvolle Chem Chem Lodge ligt in een privé concessie tussen de vlaktes en bossen van Tarangire en het meer van Manyara. Chem Chem Lodge ligt niet alleen op een bijzondere locatie, maar biedt ook een unieke ervaring. Seraphine de Smidt, die al op veel plaatsen in de wereld voor Talisman top accommodaties heeft geïnspecteerd, was dan ook zeer onder de indruk van het torenhoge niveau.

Tented suites

Het kamp ligt in een oase van palmen met weidse uitzichten over de Rift Valley. U verblijft in één van de acht tented suites, die zijn ontworpen in volkomen harmonie met de omliggende natuur. Uw suite beschikt over een fraaie badkamer met een buitendouche en een ruime slaapkamer, ingericht met natuurlijke, lichte materialen in een hedendaagse stijl. Voor en na de safari's kunt u genieten op uw eigen veranda met een prachtig uitzicht op de omgeving. Alle tented suites liggen minimaal 80 meter bij elkaar vandaan, dus privacy is hier gegarandeerd.

Slow safari

Chem Chem Lodge is een echte aanrader wanneer u op zoek bent naar een 'slow safari'; avontuur, ontspanning en luxe, gecombineerd met een zeer persoonlijke en goede service. Vanuit Chem Chem gaat u per open 4x4 landcruiser op safari in het gebied rondom Lake Manyara of Tarangire. Voor een echt bijzondere ervaring adviseren wij u om in de concessie ook eens een wandelsafari te ondernemen onder begeleiding van een lokale Maasai of het uitzichtpunt op de heuvel te beklimmen, vanwaar u geniet van een adembenemende zonsopkomst. Tussendoor kunt u ontspannen bij het zwembad of in de Chem Chem Spa. En wat is er heerlijker dan uw dag af te sluiten met een voortreffelijk privé diner onder de sterrenhemel?

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania