Wie van de natuur houdt, wil Kilindi nooit meer verlaten

Kilindi is een kleinschalig en exclusief all-inclusive resort aan de noordwestkust van Zanzibar. Op het uitgestrekte grondgebied van 35 hectare staan vijftien oogverblindend mooie vrijstaande villa's, verscholen in de heldergroene vegetatie. De locatie, de bijzondere mix van Scandinavische en Afrikaanse architectuur en cultuur plus de inrichting, zorgen voor zeer relaxte ambiance. Het uitzicht is prachtig, het strand heerlijk en de service subliem.

Op blote voeten

Zodra u hier aankomt heeft u meteen de neigen om u te ontdoen van uw schoenen en de rest van uw verblijf op blote voeten door te brengen. Door het sublieme open ontwerp beleeft u hier het gevoel één te zijn met de natuur. Het strand is heerlijk voor een paar uurtjes zonnebaden, maar ook voor een lange strandwandeling. Vooral tegen het einde van de dag, als de zon als een oranje bol achter de horizon zakt.

Slapen als een koning

Witte muren, een zacht bed en een fantastisch uitzicht over de azuurblauwe Indische Oceaan. Dit is geweldig. Het oog wil ook wat, maar krijgt hier meer. De slaapkamer ligt in een grote witte koepel die aan de voorzijde grotendeels open is. De privacy is dankzij de eigen lounge en plunge pool optimaal. De vijftien vrijstaande villa's hebben een vloeroppervlak van minstens 200 m2.

Een beetje actief

Niets moet, alles mag. Voor de reiziger die ook nog een beetje actief wil zijn in zijn vakantie zijn er allerlei leuke tripjes te ondernemen. Zo ziet u gelijk wat meer van de omgeving. Vissen, duiken, snorkelen, aan boord van een dhow een boottocht maken langs de kust of het historische Stonetown bezoeken zijn enkele voorbeelden.

Spa life

Een deel van de tropische tuin van Kilindi is speciaal ingericht voor de spa, waar u terecht kunt voor wellness- en schoonheidsbehandelingen. Allemaal gericht op ontspanning en weldaad voor het lichaam. De massages zijn zeker aan te raken en ook de signature treatments, uniek op Zanzibar, zijn zeker het proberen waard. 

Romantisch diner

De chef-kok van Kilindi (ooit in de leer geweest bij Jamie Oliver)- bereidt de beste maaltijden voor zijn gasten. Hij serveert het diner ook graag in een romantische setting van kaarsen en lantaarns bij het zwembad, het strand of uw eigen veranda. Ongeacht de voorkeur voor invulling van de dag, eindigt deze altijd op dezelfde manier: samen naar de betoverende zonsondergang kijken. Met de voeten in het zand en een koel drankje in de hand. De medewerkers van Kilindi Zanzibar zorgen dat u geniet als nooit tevoren.

Tripadvisor over Kilindi Zanzibar