Kleinschalige, servicegericht en een huiselijke sfeer aan de rand van Serengeti National Park

Het is absoluut een beeldschone plek, de locatie van Klein's Camp. De lodge ligt aan de rand van de Kuka Hills in een privéconcessie in het noorden van de Serengeti. Vanaf grote hoogte kijkt u uit over de vlakte. Het ene moment leeg en verlaten, het volgende moment bevlekt met kuddes olifanten of zebra's. De beste plek om hier te zijn, is tussen augustus tot en met december. Dan vindt de imposante trek van de wildebeesten plaats. Wanneer precies hangt van heel veel factoren af die de mens niet kan beïnvloeden. Wie geluk heeft is straks getuige van een spektakel dat een onuitwisbare herinnering achterlaat.

Op safari-avontuur

Wie van avontuur houdt, zit hier op de juiste plek. De rangers van de lodge houden u met gemak de hele dag bezig. Vroeg op staan voor de wandelsafari, daarna een rit door Rift Valley en nog wat later op de dag vangt de avondsafari aan. Niet inbegrepen, maar wel heel erg aan te raden: het maken van een ballonsafari. Ongetwijfeld de climax van uw verblijf. Op het heetst van de dag worden er een paar uurtjes vrij ingepland. Het kleine zwembad van Klein's Camp biedt dan heerlijke verkoeling.

Afrikaans landelijk

U slaapt in een van de tien ruime en comfortabele stenen cottages. Ze liggen allemaal op de top van de heuvel met voor de deur een eigen terras of veranda. Daar is het 's avonds heerlijk genieten van het uitzicht en een Zuid-Afrikaanse wijn. De cottages zijn in een sfeervolle Afrikaans landelijke stijl ingericht. Niet te overdreven, maar ook niet te basic. De stenen badkamer heeft dubbele wastafels voor uw comfort en een fijne regendouche.

Servicegericht

Alle maaltijden worden geserveerd in de knusse en sfeervolle eetruimte. Vanwege het hoge plafond kunt u extra genieten van het uitzicht over de eindeloze vlaktes van de Serengeti. Klein's Camp staat voor uitmuntende service en gastvrijheid. Het personeel is buitengewoon vriendelijk en doet alles wat u vraagt.

Tripadvisor over Klein's Camp

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania