Hakuna Matata, wat een paradijs!

Kono Kono Beach Resort ligt aan de zuidoostkust van Zanzibar, waar het nog rustig is en u een prachtig langgerekt wit zandstrand vindt. Alles hier ademt rust en privacy, van de gezellige strandbar tot de jungle spa en natuurlijk uw villa zelf. Rust en ruimte zijn de toverwoorden hier en verblijven doet u in één van de 24 villa's die stuk voor stuk prachtig zijn ingericht.

Natuurlijke materialen en rustige kleurstellingen

Er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en rustige kleurstellingen. Onze favoriete villa is de Beach Pavillion, deze ligt namelijk direct aan het strand. Alle villa's hebben een ruime patio en een verfrissende plunge pool, en ligt uw villa niet direct aan het strand dan is dit geen straf; u loopt door een prachtige bloementuin naar het parelwitte strand.

De familie villa's zijn groter dan de overige villa's en bieden een heerlijk onderkomen voor een familie bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen (1-12 jaar). 

Het draait hier om rust en relaxing

Het restaurant hier biedt een waanzinnig uitzicht over de baai van Michamv, dus begeef u al vroeg naar een mooie tafel om te genieten van een huisgemaakte cocktail en met zorg bereid diner terwijl de zon langzaam in de zee zakt en de sterren een voor een tevoorschijn komen. U vindt hier ook het zwembad, dat lijkt over te gaan in het landschap en uitkijkt over de oceaan. Wat u hier verder zoal doet? Vooral genieten van de ontspannen sfeer en het verkoelende water van de oceaan. Pak een paddleboard en verken het water, of ga snorkelen om de onderwaterwereld te leren kennen. Maar waar het allemaal om draait hier is rust en relaxing. Wij kunnen het u van harte aanbevelen.