Een verblijf in Machweo is een feest voor al uw zintuigen

Op een steenworp afstand van Arusha, de 'safari hoofdstad van Afrika', maar ver weg van de chaos en rumoer die u in iedere grote stad vindt, ligt het Machweo Wellness Retreat. De Belgische Inneke Onsea kreeg de kans om voor het Openbaar Ministerie in Arusha te gaan werken. Zij liet samen met haar partner Dirk het leven in Antwerpen achter om in Tanzania het avontuur op te zoeken. Zij lieten Onsea House bouwen, en openden later ook het Machweo Wellness Retreat.

De ideale plek om uw reis te starten of te eindigen

Met uitzicht over de glooiende omgeving en Mount Meru is Machweo Wellness Retreat de ideale plek om uw reis te starten of te eindigen. De persoonlijke service, geweldige keuken en het heerlijke zwembad maken zelfs een langer verblijf zeer aangenaam. Groene tuinen liggen aan uw voeten, er staat een masseuse voor u klaar en iedere avond worden er door de Belgische chef de meest overheerlijke gerechten op tafel getoverd.  Hij maakt veel gebruik van lokale invloeden en creëert daardoor een heerlijke mix van Europese en Afrikaanse lekkernijen op basis van seizoensgebonden specialiteiten. De gerechten worden geserveerd op het grote terras van het restaurant of in het gezellige eetgedeelte.

Activiteiten

Ontspan in de tuin die een ongeëvenaard uitzicht biedt over de Maasai steppe, de Monduli Mountains en Mount Meru. Geniet van de zon rond het zwembad of speel een spelletje jeu de boules tijdens de zonsondergang. Machweo Wellness Retreat ligt net buiten Arusha en is daarom de ideale locatie om de stad en de omgeving te verkennen. Een safari in een van de aangrenzende nationale parken, een bezoek aan een koffieplantage, een wandeling over de levendige Arusha markt of een wandeling in de omgeving van de nabijgelegen Mount Meru zijn slechts enkele van de opties.

Een ontspannen begin

Machweo Wellness Retreat biedt een breed scala van cosmetische, ontspannende en stimulerende behandelingen voor lichaam en geest. Massages, revitaliserende stoombaden, een verkwikkende sauna ervaring, manicure en pedicure behandelingen of een verzachtende avocado-olie Jacuzzi sessie: geniet van deze overvloed aan wellness en begin compleet ontspannen aan uw safari door Tanzania.

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania