Een magisch verblijf voor het hele gezin

In het noorden van de Serengeti ligt Mkombe’s House. Een luxe privéhuis op een werkelijk verbluffende locatie. Hoog op een rotspartij met uitzichten over de wildernis, helemaal tot aan Kenia. Mkombe’s House is de nieuwste accommodatie van onze lokale partner in Tanzania, Nomad. In de Lamai regio in het noorden van de Serengeti biedt dit huis plaats aan tien gasten, op compleet exclusieve basis. Het is daarmee het enige privéhuis in de Serengeti!

Privacy voor het hele gezin

U verblijft hier dus enkel met uw eigen gezelschap, hoeft dit stukje wildernis met geen enkele onbekende te delen! En wanneer u hier ook naartoe wilt afreizen; u struikelt hier over het wild dat bij de nabijgelegen waterplaatsen komt drinken. Van juli tot oktober trekken miljoenen gnoes door dit gebied op zoek naar vers gras tijdens de Grote Migratie maar ook buiten deze maanden is een verblijf hier een kennismaking met wild Afrika. 

Prachtige villa

De stijl waarin het huis is ingericht is licht en ruimtelijk en een verblijf met vier volwassenen en zes kinderen is een fluitje van een cent. Na een ochtendsafari (u bepaalt zelf wanneer en hoe lang) is het fijn om bij te komen aan één van de zwembaden. Er is een grote kans dat u vanuit het koele water het wild kunt spotten! De hele dag draait om uw eigen schema en ritme, en de vriendelijke, professionele crew doet er alles aan om uw verblijf hier zo onvergetelijk mogelijk te maken. 

Slapen met geluiden uit de bush

Er zijn twee grote slaapkamers met een ensuite badkamer, deze hebben allebei een aangrenzende slaapkamer voor uw kinderen. De muren bestaan deels uit canvas, zo valt u in slaap en wordt u wakker met de geluiden uit de bush. 

Uw maaltijden

De chef staat geheel tot uw beschikking dus wanneer u op tijd aangeeft wat uw wenst te dineren (lees; voor vertrek naar Tanzania) dan doet de crew er alles aan om uw verzoek in te willigen. Het ontbijt bestaat uit versgebakken broodjes en gebakjes met fruit en yoghurt en voor de lunch geniet u van lichte gerechten, vergezeld door salades en zelfgebakken brood. Het diner bestaat altijd uit drie-gangen en wordt voortreffelijk bereid. Genieten! 

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania