Bijzonder kamp op één van de mooiste locaties in de Serengeti

Namiri Plains is een bijzonder kamp op een unieke locatie. Het kamp ligt in het afgelegen oosten van de beroemde Serengeti, in een gebied dat 20 jaar lang gesloten is geweest voor bezoekers om zo een veilig thuis te creëren voor de weinige cheeta's die hier leefden. Inmiddels kunt u het gebied weer bezoeken en maakt u een hele goede kans om oog in oog komen te staan met deze zeldzame sierlijke katachtige. Namiri Plains is onlangs helemaal gerenoveerd en is nu een kamp van wereldklasse.

Beleven

In de periode van oktober tot mei wordt de omgeving wakker geschud als de beroemde migratie zijn intrede doet. Met name in december en januari is er kans op een enorm spektakel, als de grote katten de jacht openen op de passerende kuddes. Maar eigenlijk is Namiri Plains een bestemming die het hele jaar door bezocht kan worden. De aantallen katachtigen in deze omgeving zijn namelijk bijzonder groot. U verkent de omgeving per game drive of wandelsafari, altijd onder begeleiding van zeer ervaren gidsen. En tussendoor verblijft u heerlijk in het kamp, waar u terecht kunt voor fijne massages of een duik in het zwembad.

Slapen

Het kamp bestaat uit slechts tien luxe safaritenten (waaronder één familietent), gelegen op een mooi plekje in de schaduw van grote acacia's. De tenten zijn ruim en zeer comfortabel ingericht en hebben een eigen ensuite badkamer met wastafel, toilet en douche. Buiten op de veranda staat een heerlijk bad. Maakt u zich geen zorgen dat u gedurende de vrije uurtjes niets te doen heeft; het uitzicht vanaf de veranda over de omringende vlaktes en het dierenleven, verveelt nooit!

Eten & Drinken

Bij een bijzonder verblijf hoort natuurlijk een bijzondere culinaire ervaring. De maaltijden zijn stuk voor stuk uitstekend en als het even kan, wordt er iets heel speciaals van gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld ontbijten op de top van de Soit Le Motonyi rotsformatie nabij; een betere locatie kunt u niet treffen.

Tripadvisor over Namiri Plains

Vergelijkbare accommodaties in Tanzania