Perfecte balans tussen comfort en avontuur

In het hart van het Selous Game Reserve opent in augustus een nieuw, kleinschalig en luxe tented camp: Roho ya Selous. Camps en overnachtingsmogelijkheden zijn schaars in Selous, wild vindt u hier volop. Luipaarden, wilde honden, leeuwen en meer dan 400 verschillende vogelsoorten kunt u spotten in dit reservaat dat een grotere oppervlakte meet dan heel Zwitserland. 

De magie van Selous

De magie van Selous zit ‘m in het avontuur. U weet nooit wat de dag u zal gaan brengen. Of u nu met een gamedrive op zoek gaat naar een luipaard die zich ophoudt in de schaduw van een grote vijgenboom of met een tracker en gids te voet de wildernis intrekt… dit reservaat heeft altijd bijzondere verrassingen voor u in petto. U kunt zelfs met een boot de natuur in, en voor de vissers onder u zijn er uitstapjes te maken naar Lake Nzerakera en de Rufiji rivier. Wat u ook doet; u bent hier te gast in een van de grootste en minst bevolkte wildernissen van Afrika. U komt geen andere toeristen tegen, en verkent slechts een klein deel van de uitgestrekte bush waar u zich in begeeft. Een echt voorrecht.

Ruime canvas tenten

Gelegen op een heuvel en uitkijkend over het water liggen de acht ruime canvas tenten, waarvan één speciale familietent. De tenten zijn ingericht met simpele en elegante luxe. Ensuite badkamers met warme douches en een ‘evening breeze’ koelsysteem zorgt ervoor dat u op de warmere avonden ook heerlijk kunt slapen. Het camp biedt de perfecte balans tussen comfort en avontuur.

Diner onder de Afrikaanse sterrenhemel...

Ook al begeeft u zich in het hart van een van de grootste Afrikaanse wildernissen, de crew weet hier iedere dag diverse feestmalen te bereiden. Vaak eet u samen met de andere gasten; het ontbijt wordt in buffetstijl geserveerd maar biedt ook à la carte mogelijkheden wanneer u tijdens uw ochtendsafari honger heeft gekregen. De lichte lunch gaat vooraf aan de high tea en na uw laatste safari van de dag is het tijd om te genieten van een ontspannen driegangen diner onder de Afrikaanse sterrenhemel...

Tripadvisor over Roho ya Selous

Er zijn nog geen Tripadvisor recensies aanwezig aangezien Roho ya Selous sinds augustus 2017 haar deuren heeft geopend.