137 Pillars is alles behalve een standaard verblijf

137 Pillars House reflecteert precies wat wij met ‘typisch Talisman’ bedoelen. Een kleinschalig verblijf, kwalitatief erg goed en alles behalve standaard. Met een goede ligging nabij het centrum van de stad, maar tegelijkertijd ervaart u binnen de muren 137 Pillars House een oase van rust. 

Havens of tranquility

Havens of tranquility, zo worden de suites door het hotel zelf omschreven. Niets is minder waar. De suites zijn stuk voor stuk in een serene sfeervolle stijl ingericht die het beste is te omschrijven als licht koloniaal klassiek, zonder overdreven details waardoor de rust bewaard wordt. De ruime veranda die elke suite heeft is bijzonder aangenaam en wanneer u voor een hogere categorie kiest, treft u in uw badkamer een luxe bad of klassiek vrijstaand bad op pootjes.  

Chique dineren

De restaurants en de markante Jack’s Bain Bar zijn alle in het centraal gelegen houten ‘pillar house’ ondergebracht. In Palette geniet u van gourmet cuisine. Laat u in The Dining Room niet misleiden door de licht formele sfeer: het restaurant biedt een fantastische keuze aan Thaise gerechten. 

Wellness by design

Het hotel begrijpt dat een dag fietsen door het platteland van Chiang Mai of een bezoek aan de vele tempels het lichaam vermoeit. Voor uw ontspanning is er daarom een groot zwembad dat door een enorm hoge met klimop begroeide wand van de buitenwereld wordt gescheiden. In de spa staat een professioneel team voor u klaar om u te voorzien van een op maat gemaakt arrangement. 

Tripadvisor over 137 Pillars House

Vergelijkbare accommodaties in Thailand