Een hip design hotel met een schitterend uitzicht over de stad

Het 137 Pillars is een hip design hotel en behoort tot de beste vijfsterren hotels in Bangkok. Gelegen in de wijk Sukhumvit Thonglor naast het prominente EM District Shopping Area is dit de ideale uitvalsbasis voor een verkenning van het bruisende Bangkok.

Van de meest moderne gemakken

Er zijn hier slechts 34 luxe design suites in vier verschillende maten en prijsklassen maar iedere suite komt met een butlerservice, maxibar en wijnkelder. Verder zijn de suites natuurlijk van de meest moderne gemakken en geniet u op uw ruime balkon van het comfortabele loungebed en een schitterend uitzicht over de stad.

Compleet in stijl

De retro taxi, compleet met koffers op het dak, brengt u in stijl naar de plekken waar u heen wilt. Laat u bijvoorbeeld afzetten bij het metrostation voor een echte stadsafari! 

Aan het einde van een drukke dag in Bangkok is het heerlijk om op het dakterras van 137 Pillars een drankje en hapje te nuttigen. Maar het hotel beschikt ook over een zeer goed restaurant; Nimitr. Wilt u een informelere setting? Dan is de hippe Bangkok Trading Post Bistro & Deli een goede optie.

Een prachtige infinitypool

Zoals u kunt verwachten beschikt het hotel ook over een uitgebreide spa, fitnessruimte en een meditatieruimte. Een prachtige infinitypool op het dak met heerlijke ligbedden maakt het geheel compleet!

Tripadvisor over 137 Pillars Suites & Residences

Vergelijkbare accommodaties in Thailand