Een rustpunt voor al uw zintuigen

Gelegen aan een privébaai in de weelderige jungle van Lamai vindt u de luxe villa’s van Banyan Tree Samui. In deze oase van rust draait alles om ontspannen, ontzorgen en genieten. Stress verdwijnt hier op magische wijze als sneeuw voor de zon.

Verblijven in luxe

Bij een verblijf in Banyan Tree Samui heeft u de keus uit negen verschillende luxueuze villa’s. Allen voorzien van een privé infinity pool met een uitzicht om bij weg te dromen. Bij de bouw van de villa’s is er voor gekozen om de natuur zo goed mogelijk in stand te houden en daarom zijn de villa’s op palen gebouwd tussen de rotsen en vegetatie. Dit zorgt ervoor dat iedere villa volledig beschut gelegen is en daardoor heel veel privacy biedt. 

De villa’s zijn in een koloniale stijl ingericht en bestaan uit verschillende vertrekken. U heeft een woonkamer, een slaapkamer en ruime badkamer. Vanuit uw bed opent u de openslaande deuren en kijkt u uit over uw zwembad en het landschap dat zich daarachter uitstrekt. U heeft de keuze uit een villa met uitzicht op de weelderige tuin, de oceaan of uitzicht op de zonsopkomst – of ondergang. Vanaf uw eigen terras, met comfortabele ligbedden, mist u niets van het uitzicht en geniet u in alle rust en stilte van uw oase van rust. 

Banyan Tree is uitermate geschikt voor een verblijf met het hele gezin. De Family Villa’s beschikken over een extra slaapkamer en badkamer zodat ouders en kinderen nog van net wat extra privacy kunnen genieten.

Een bestemming voor iedere gelegenheid

Bij aankomst staat uw persoonlijke assistent al op u te wachten om u hartelijk welkom te heten. Hij of zij zal gedurende uw hele verblijf voor u blijven zorgen en is bereikbaar middels de smartphone die u aangereikt krijgt. Wilt u van uw villa naar het restaurant? Uw persoonlijke assistent rijdt met plezier de buggy voor om u over het resort te vervoeren.

Banyan Tree Samui beschikt over een uitmuntende spa en staat bekend om ‘The Rainforest Experience’. Hier wordt het beste van de Europese Spa- en hydrothermale therapie gecombineerd met de essentie van Aziatische wellness. Een bijzonder ontspannende ervaring. 

Naast de spa kunt u ook tot rust komen in het Yoga centrum waar dagelijks lessen te volgen zijn. 

Voor de actievelingen onder u is er een fitness centrum en u kunt gebruik maken van de kajaks, paddleboards en snorkelsets op het privéstrand. Ook voor de kinderen worden er dagelijks avontuurlijke activiteiten georganiseerd in de Octopus Kid’s Club.

Culinaire ervaringen in alle smaken

Banyan Tree Samui beschikt over drie restaurants met verschillende keukens; voor internationale lekkernijen bent u aan het juiste adres bij restaurant The Edge, vanaf hier heeft u een prachtig zicht over de baai van Lamai. Liever in Thaise sferen blijven? Reserveer dan een plekje in restaurant Saffron en geniet van Thaise gerechten. Met de blote voeten in het zand? Kies dan voor restaurant Sands en geniet van een barbecue op het strand. Banyan Tree Samui biedt ook destination dining aan. Dat betekent dat u een avond verrast wordt met een exquisiet diner op een zeer bijzondere plek. Bijvoorbeeld met zijn tweetjes op het strand, of in de privacy van uw eigen villa die voor de gelegenheid is verlicht door tientallen kaarsjes…. Laat dat maar aan het team van Banyan Tree over!

Vergelijkbare accommodaties in Thailand