Exclusief, superluxe, natuur én avontuur: Four Seasons Tented Camp Golden Triangle

Thailand blijft ons verbazen. Elke keer als we denken het meest bijzondere resort van het land te hebben ontdekt, ontpopt zich weer een nieuwe verrassing. Dit gebeurde bij het Four Seasons Tented Camp in de Golden Triangle helemaal in het noorden van Thailand. Wat een spectaculair verblijf, middenin de natuur! Het is algemeen bekend dat u van Four Seasons topkwaliteit mag verwachten. De prestigieuze hotelketen maakt het ook hier weer waar, en hoe! 

Exclusiviteit in de jungle

Het ‘tented camp’ ligt in de weelderige jungle aan de oever van de Mekong rivier die Laos, Thailand en Myanmar van elkaar scheidt. De crèmekleurige tentdoek daken van de superieure suites steken hier en daar boven het groen uit. Ondanks dat u in een tent verblijft, hoeft u hier geen primitieve kampeertaferelen te verwachten. Sterker nog, de tenten zijn superluxe uitgevoerd. Een heerlijk bed met klamboe, open wanden zodat u rondom uitkijkt op het groen, een luxe bad, een hottub op uw veranda… het zijn maar een paar van de vele details. De 2-Bedroom Explorer’s Lodge biedt de meeste luxe en heeft een gigantisch privézwembad. 

De Gouden Driehoek: een magische plek

We begrijpen dat het lastig is om uw luxe stulpje te verlaten, maar trek er ook vooral op uit om de Gouden Driehoek te ontdekken. Ontmoet lokale monniken een voorzie ze van een aalmoes tijdens hun dagelijkse ochtendritueel of maak een prachtige trekking door de natuur. Ontspan tijdens een yogasessie in de ochtend terwijl de mist tussen de boomtoppen langzaam wegtrekt. Wat u niet mag missen is de olifantenopvang. Hier worden geen dieren gefokt of getraind voor toeristisch vermaak, maar met respect voor flora en fauna opgevangen en verzorgd. Wilt u ze van dichtbij zien? Vraag de mahout of u mee mag helpen met het dagelijkse badritueel van de dieren. 

Four Seasons Features

Uw verblijf is niet compleet zonder gegeten te hebben in het uitstekende Nong Yao Restaurant, waar de keukens van de landen van de Gouden Driehoek vertegenwoordigd zijn. Eet u liever geen Aziatisch, dan staan er ook Westerse gerechten op de kaart. Het camp heeft ook een bar en wijnkelder. Daarnaast biedt Four Seasons ook hier bijzondere eetbelevingen. Een ontbijt op het hoogste punt van het camp, Sunset cocktails of zelfs een diner in het olifantenkamp: het is allemaal mogelijk. 

Tripadvisor over Four Seasons Tented Camp Golden Triangle