Ideaal resort, gelegen aan het smetteloze strand van Khao Lak in Zuidwest Thailand

Hoewel we bij Talisman vooral gecharmeerd zijn van kleinschalige accommodaties, maken we hier en daar een uitzondering. Het JW Marriott Khao Lak Resort & Spa is daar een voorbeeld van. Het resort is weliswaar groot opgezet, maar de ligging, stijl en service zijn van dusdanige kwaliteit dat we het graag aanbieden. De ligging is top en door de vele faciliteiten is het een van onze favoriete (familie)hotels in Khao Lak. 

Beach life & actief

Khao Lak is de perfecte kustplaats voor rustzoekers die toch niet te ver van de lokale bezienswaardigheden willen verblijven. Het strand van Khao Lak is breed, wit en tropisch. U kunt vanuit Khao Lak een bezoek brengen aan Phuket (onze specialisten adviseren u graag over de onontdekte plekjes op en om het eiland) of gaan snorkelen bij de Similan eilanden. Daarnaast is Khao Lak het perfecte startpunt voor een bezoek aan Khao Sok National Park.

Wanneer u het wat rustiger aan wil doen is er het enorme zwembad, gebouwd als een tropische lagune. Het biedt ideaal watervertier voor kinderen, maar er is ook een speciaal 'adults only' zwembad. Natuurlijk is het ook heerlijk om te relaxen aan het strand, waar eveneens een deel uitsluitend voor volwassenen is ingericht. Uiteraard heeft dit complete resort ook een heerlijke spa en kunt u eindeloos wandelen over het kilometers lange strand. 

Luxe kamers

Het JW Marriott is helemaal in Thaise stijl opgezet. Het design bevat veel hout, luxe stoffen en aardse tinten, maar oogt door de witte muren ook modern en fris. De kamers zijn grotendeels om de centraal gelegen ‘lagune’ gebouwd, een gigantisch ‘free form’ zwembad waar geen einde aan lijkt te komen. Vanuit de kamers op de begane grond plonst u zo het heerlijke water in. Alle kamers die op de eerste verdieping zijn gelegen, hebben een balkon en bieden zicht op de lagune. Reist u met jonge kinderen, dan raden we een Duplex Suites of 2-Bedroom Suite aan. U bent dan ten alle tijden dicht bij uw kinderen en geniet tegelijkertijd van privacy. 

Elke dag anders

Een voordeel van een wat groter opgezet resort is de ruime keuze aan restaurants. Het Thaise restaurant is erg goed en in Sakura eet u klassieke Japanse gerechten. Uiteraard is er ook een internationaal restaurant en kunt u ook bij de Pool bar wat lekkers te eten bestellen. Omdat u in Khao Lak bent, zijn er ook in de omgeving nog tal van restaurants om uit te kiezen. Heeft u voorkeur voor een bepaalde keuken? De receptie helpt u graag bij het uitzoeken van een bijpassende eetgelegenheid. 

Tripadvisor over JW Marriott Khao Lak Resort & Spa

Vergelijkbare accommodaties in Thailand