Een hip design hotel voor het ultieme buitenleven direct aan zee

Het idee voor dit hippe design hotel is ontstaan tijdens het maken van een lange strandwandeling over het langgerekte strand van Hua Hin: een intiem al fresco design resort. Het plan werd uitgevoerd en heeft een bijzonder geslaagd resultaat opgeleverd. In juni 2018 is de laatste fase afgerond en is het resort opnieuw geopend. Niet alleen het ontwerp van de suites, maar ook alle faciliteiten en activiteiten zijn volledig op het buitenleven gericht. Zo kunt u dineren onder de sterrenhemel en zelfs de gym bevindt zich in de openlucht!

Er zijn slechts veertig suites en u heeft de keuze uit een Pool Access Jacuzzi Suite, die openen op een 120 meter lang zwembad, of een Moondeck Jacuzzi Suite waar u op uw eigen dakterras geniet van een spa-bad. Door de geniale architectuur zijn alle suites zo gebouwd, dat ze aan weerszijden geen muur met elkaar delen. Op en top rust!

Alle suites zijn met veel oog voor detail ingericht. Ze beschikken over sfeervolle 'moodlights' en schitterende terrazzo badkamers met een oversized bad en een tweepersoons regendouche. De beroemde 'laZzzzz' bedden zijn zo comfortabel dat u hier wel de hele dag in zou kunnen blijven liggen!

Buiten eten

Lang voordat Let's Sea een trendy boutique hotel werd, was dit een hip restaurant waar de lokale en internationale keuken samenkwam in exquisiete gerechten. Nu heeft u de keuze uit verschillende bars en restaurants waarin het prettige al fresco concept in doorgevoerd is.

Het restaurant ligt direct aan het strand en biedt uitzicht op zee. Het restaurant serveert zowel de traditionele Thaise keuken, waarbij gebruik wordt gemaakt van lokale ingrediënten en kruiden, als westerse gerechten waaronder pasta's, pizza en salades. De Sand Lounge grenst aan het zwembad, dat u overigens niet hoeft te verlaten voor een drankje, u zwemt zo naar de 'swim up bar'.

Openlucht spa

De Gaia Spa bevindt zich op een hoog punt en bestaat uit een verzameling met bamboe omzoomde tenten waar u kunt genieten van tal van lichaamsbehandelingen waaronder natuurlijk massages. U kunt ook van te voren besluiten gebruik te maken van het Eco Chic Spa Arrangement waarbij de behandelingen zijn inbegrepen in uw verblijf.

En wat is er te doen buiten het hotel?

Natuurlijk strandwandelen, als u wilt zelfs helemaal naar het plaatsje Hua Hin. Hua Hin is de oudste badplaats van Thailand, en naast de Koninklijke Familie hebben veel rijke inwoners van Bangkok hier een tweede woning. Het is een plaatsje met veel restaurantjes en bars, en in het weekend is het hier gezellig druk. Voor wat couleur locale bezoekt u de lokale markt. Bent u een golfliefhebber, dan kunt u hier uw hart ophalen want er liggen maar liefst acht uitstekende golfbanen op minder dan een half uur rijden van het resort.

Buitengewoon duurzaam

Let's Sea Hua Hin is een van de eerste (zo niet de eerste) particulier beheerde resorts in Thailand met een ISO 14001 milieucertificaat. Deze internationale certificering staat voor een voortdurende naleving van strenge regels en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van milieu en duurzaamheid.

Tripadvisor over Let's Sea Hua Hin

Vergelijkbare accommodaties in Thailand