De naam Paradee staat voor Zesde Hemel en dit is een glansrijke en mooie omschrijving voor dit resort

Het Paradee Resort & Spa ligt op het uiterste puntje van een weelderig groen eiland met witte zandstranden en wuivende palmbomen. Het hotel grenst aan twee stranden, bij de eerste kunt u de zon zien opkomen, en bij de tweede moet u zijn voor een prachtige zonsondergang!

Romantisch hemelbed

Het intieme resort heeft slechts 40 villa's en mag dus met recht een kleinschalig boutique hotel worden genoemd. Er is gebruik gemaakt van ruwe, oorspronkelijke materialen. Zo heeft elke villa een rieten dak, waardoor het geheel een tropische uitstraling krijgt. Een groot hemelbed vult de slaapkamer. De royale woonkamer loopt over in de luxe badkamer met een vorstelijk bad en een verfrissende regendouche. Alle villa's hebben een buitenruimte, een aantal villa's hebben tevens een eigen zwembad. Er is uitzicht op zee of op de omringende tropische tuin. Wij vinden bij Talisman de Beachfront Pool Villa het mooist, vanwege de geweldige ligging op het witte zandstrand en het eigen zwembad.

Hemels dineren

Het restaurant is gelegen in het hart van het resort en heeft een zeer uitgebreide kaart met gerechten uit de Thaise en internationale keuken. Iedere dag worden de meest verse ingrediënten aangeleverd en de wijnen zijn werkelijk voortreffelijk. Bij een van de vier exotische barretjes geniet u in de ochtend van een vers fruit smoothie en bij het vallen van de avond van een frisse cocktail en de adembenemende zonsondergang.

Lui en actief

Doordat het resort is gelegen op het meest zuidelijke puntje van Koh Samet, bent u hier echt even helemaal afgesloten van de rest van de wereld en rest u niets anders dan genieten van de zon, de zee en de absolute luxe van het resort. De Paradee is ook een paradijs voor watersportliefhebbers! U kunt er snorkelen, duiken, kajakken, diepzeevissen, windsurfen en zeilen. Wilt u het eiland ontdekken? Boek dan bij de receptie een leuke eilandtour!

Tripadvisor over Paradee Resort & Spa