Hier kunt u helemaal tot rust komen en genieten van het heerlijke Thaise klimaat

Eén van onze nieuwste aanwinsten in Hua Hin is de hippe Beach Hideaway Putahracsa. De grond waarop Putahracsa is gebouwd was oorspronkelijk in handen van de oma van de huidige eigenaresse. Zij verhuurde er destijds een aantal bungalowtjes. Nu, decennia later, hebben de bungalowtjes plaats gemaakt voor een luxe resort, gerund door haar kleindochter. Samen met haar man, een talentvolle interieurdesigner, heeft zij de dagelijkse leiding over Putahracsa, het resort dat ze heeft vernoemd naar de lievelingsbloem van haar oma.

Kamers en villa's

Putahracsa beschikt over 67 kamers en villa’s. Omdat de accommodatie in verschillende delen is opgesplitst blijft rust gewaarborgd. De verschillende gebouwtjes met kamers zijn bovendien slechts twee etages hoog wat bijdraagt aan het gevoel van kleinschaligheid. De Sandside en Beachside zijn van elkaar gescheiden door een doorgaande weg. 

Onze voorkeur gaat uit naar de kamers aan de Beachside waar een groter gevoel van exclusiviteit heerst. U verblijft hier in één van de vijftien villa’s met gepersonaliseerde butlerservice. De configuratie van de Oceanbed Jacuzzi Villa en de Oceanbed Pool Villa staat garant voor een heerlijk verblijf. De La Canna Villa’s zijn ook mooi maar bieden niet voldoende meerwaarde om het prijsverschil te rechtvaardigen. 

De Oceanbed Jacuzzi Villa’s bevinden zich (op één na) op de eerste verdieping en hebben een totale oppervlakte van 80m2. De ruime slaapkamer met king size bed is van alle gemakken voorzien waaronder een espresso koffiemachine. Aansluitend treft u een heerlijke leefruimte buiten. De badkamer met fijne regendouche staat in verbinding met een gedeeltelijk overdekte buitenruimte. Hier kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen jacuzzi van 1.20 bij 1.80 m. U ontvangt dagelijks een internationale krant en vers fruit op uw kamer. 

De Oceanbed Pool Villa’s zijn gesitueerd op de begane grond en hebben een oppervlakte van 100m2. Deze villa’s beschikken behalve over een jacuzzi ook over een eigen zwembad van 2,4 bij 11 m. Verder zijn ze qua faciliteiten en service gelijk aan de Oceanbed Jacuzzi Villa’s.

Algemene faciliteiten

Uiteraard zijn ook de algemene faciliteiten prima op orde. Het zwembad aan de Beachside is een fijne plek om af te koelen en te genieten van het heerlijke Thaise klimaat op een van de comfortabele ligbedjes. Het wordt hier nooit druk omdat er aan de Sandside twee aparte zwembaden zijn. De fitnessruimte is goed uitgerust en heeft ruime openingstijden. En natuurlijk is er een Spa waar kundige therapeuten diverse behandelingen aanbieden. 

Restaurants

Putahracsa beschikt over twee restaurants. Voor ontbijt, lunch of zomaar wat lekkers tussendoor kunt u terecht in de Ob-Oon Deli & Boulangerie – Patisserie. Hier komt de geur van versgebakken brood u in de ochtend al tegemoet. En bij de huisgemaakte taartjes schenken ze heerlijke koffie. Ook pizza’s, salades en sandwiches zijn hier te verkrijgen. Met dieet en/of allergiewensen wordt uiteraard rekening gehouden.

Het Casual Fine Dining restaurant beschikt over een grote troef, een superlocatie direct aan zee. In Ocean Side Beach Club & Restaurant kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. De kaart bestaat uit een selectie van vers Seafood, Europese en Thaise gerechten.

Dichtbij het centrum van Hua Hin

Putahracsa ligt in een residentiële wijk. In een kwartiertje wandelt u naar het centrum van Hua Hin met lokale restaurants en bars. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de one-way tuk tuk service.