Pure verwennerij in een prachtige omgeving

De 66 comfortabele villa’s van Six Senses liggen op een groene heuvel op het noordelijke puntje van het bekende eiland Koh Samui. Hier wordt u vakkundig in de watten gelegd! Het personeel is ontzettend bevlogen, lief en attent! U heeft een eigen butler, die u tijdens uw verblijf discreet op de achtergrond houdt, maar die u kunt bellen als u iets nodig heeft.

Een hemelbed met uitzicht op zee

Bij Talisman adviseren wij u graag de Ocean Pool Villa. Deze ruime villa is ingericht met mooie natuurlijke materialen gecombineerd met vrolijke kleurrijke details. Door de grote ramen valt veel natuurlijk licht binnen. Het prachtige hemelbed staat op een verhoogd plateau en geleund tegen de vele zachte kussens heeft u een prachtig uitzicht op zee. Een mooie buitenruimte met overdekte sala en een fijn eigen zwembad completeren het geheel.

Tien gangen kreeftmenu

Pure verwennerij ook in beide restaurants! In Dining on the Hill genoten we van een tien gangen kreeftmenu, waarbij onze specialist nog graag terugdenkt aan de spoom in de smaken lemongrass en saté. Dining on the Rocks is een unieke beleving, u dineert op het uiterste puntje van het eiland met een panoramisch uitzicht op zee in een zeer romantische setting.

Panorama zwembad

Al hebben de meeste villa's een eigen zwembadje, vergeet ook het algemene zwembad niet! Quote van onze bestemmingsexpert: "Ik vond het een van de mooiste infinity pools die ik op mijn reizen heb gezien! Het strand daarentegen vond ik minder spectaculair, het ligt helemaal beneden, u moet er flink wat treden voor afdalen (en weer opklimmen)". Eenmaal op het strand wordt u wel in de watten gelegd door het toegewijde personeel en voorzien van koele drankjes. Uiteraard beschikt het resort ook over een mooie spa.

LIFE

Het LIFE Department (Leisure, Intelligence, Fun, Excursions) verzorgt al uw wensen op het gebied van excursies en activiteiten. Snorkelen, een kookworkshop, tochtjes per mountainbike, zeilen, het wordt allemaal voor u geregeld. Het resort ligt op 10 minuten rijden van het vliegveld van Koh Samui. Hoogteverschillen tussen de verschillende delen van het resort maakt de Six Senses Samui minder geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn.

Tripadvisor over Six Senses Samui