Een feest om hier te verblijven. Wat een ongekende schoonheid.

Reizigers die terugkomen van Six Senses Yao Noi zijn zonder uitzondering laaiend enthousiast.

'Wat een feest om hier te verblijven, het was het beste hotel van de reis!'

Villa in het groen

Six Senses Yao Noi ligt op een prachtig groen tropisch eiland in de adembenemend mooie Phang Nga Bay. Door de hoge ligging op een heuvel heeft u een prachtig uitzicht over de uitgestrekte zee met de oprijzende kalksteenrotsen eilandjes. De ruime villa's liggen verscholen in het groen, elk met eigen zwembad en fijne buitenruimte. Veel privacy en zeer smaakvol ingericht met natuurlijke materialen. Bijzonder detail van elke villa is dat alle elektronische apparaten, lichtknopjes en stopcontacten -verstopt- zijn in het interieur. Zo lijkt het een eenvoudig tropisch hutje, maar stiekem wel van alle gemakken voorzien!

Uw eigen butler

Natuurlijk beschikt u ook over een butler, alhoewel ze hem of haar bij Six Senses liever Guest Experience Manager noemen. Bij het ontbijt komt hij even langs om te vragen wat de plannen zijn voor de dag, en of hij iets kan regelen. Een eilandtour met een tuk tuk, een reservering voor de spa of een romantisch diner voor twee op een mooie locatie. U kunt het zo gek niet bedenken of het wordt geregeld. Niet opdringerig en heel prettig.

Dineren boven een kronkelend beekje

Ook eten is hier een feestje. Er zijn meerdere eetgelegenheden met de meest uiteenlopende keukens. Daarbij is het ook mogelijk om in de privacy van uw eigen villa of op een bijzonder plekje in het resort te dineren. The Dining Room ligt tussen de mangroves en heeft een glazen vloer, waardoor u het beekje eronder ziet lopen. De Italiaanse gerechten die hier op tafel worden getoverd zijn magnifiek! Het in Aziatische stijl ontworpen The Living Room serveert u elke morgen het ontbijt en laat u 's avonds van specialiteiten uit de Aziatische keuken genieten. Het dynamische The Main House is een gezellige plek bij het zwembad. Er zijn diverse pool bars en s avonds kunt u hier genieten van tapas in Spaanse en Aziatische stijl.

Wat doet u overdag?

De befaamde Six Senses Spa, die op het gebied van lichamelijk welzijn nog een stapje verder gaat dan de meeste andere spa's in Azië, is een niet te missen onderdeel van uw verblijf. Of u nu enkel een massage wilt boeken of een compleet arrangement inclusief advies op het gebied van voeding, het is allemaal mogelijk. Wilt u toch wat actiever zijn, dan kunt u rotsklimmen, mountainbiken, varen, snorkelen en duiken of deelnemen aan een kookworkshop.

Ijsjes

Het zijn de kleine dingen die een verblijf bij Six Senses zo fijn maken. Gratis ijsjes, een koelboxje met water en koude handdoekjes die meegaan op excursie, de professionele begeleiding bij de yoga en thai chi lessen, en het airportteam dat u zelfs tot bij de douane brengt. Wie eenmaal Six Senses heeft beleefd, wil niet anders meer!

Tripadvisor over Six Senses Yao Noi

Vergelijkbare accommodaties in Thailand